Naslovna » Izlasci » Muzika » Klasika » Plasido Domingo u Beogradu!
Plasido Domingo
Plasido Domingo

Plasido Domingo u Beogradu!

Španski tenor, velikan opere, Plasido Domingo, danas je doputovao u Beograd, a tim povodom organizovan je i svečani prijem u Starom dvoru.

U Skupštini grada Beograda dočekao ga je gradonačelnik Siniša Mali.

Gradonačelnik Siniša Mali je u obraćanju medijima izrazio veliko zadovoljstvo što je imao priliku da ugosti, kako je rekao, najvećeg operskog umetnika današnjice, i pozvao Beograđane da u što većem broju dođu u na ovaj prvoklasni događaj od velike važnosti u kulturi.

Plasido Domingo je pokazao ogromnu zahvalnost što je pre probe i drugih obaveza koje ga čekaju u našem gradu, imao čast da bude gost kod našeg gradonalčenika, i preneo da će dati sve od sebe da bude dobar “ambasador” našeg grada i truditi se da svuda prenese predivne utiske o našoj zemlji.

Jedinstvenu priliku da uživo čuje velikog maestra Plasida Dominga, publika će imati u ponedeljak, 8. decembra, kada će po prvi put u svojoj impresivnoj karijeri održati solistički koncert u Kombank Areni, uz pratnju Simfonijskog orkestra i hora RTS-a.

Ulaznice su u prodaji po cenama od 3.900, 5.700, 5.900, 6.800, 6.900, 7.700, 8.800 i 9.900 dinara a mogu da se nabave na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i putiem sajtova kombankarena.rs i eventim.rs.

Ulaznice mogu da se kupe i na rate, posredstvom kreditne kartice Komercijalne banke.

Plasido Domingo, Injigo Ramires , Bojan Suđić…

U susretu dobrodošlice učestvovali su i Injigo Ramires de Aro Valdes, otpravnik poslova ambasade Španije u Beogradu, direktor Arene Đorđe Milutonović, Bojan Suđić, dirigent Simfonijskog orkestra RTS, i srpska operska diva Radmila Bakočević, koja je nastupala sa Domingom 1987. u Sava centru. (danubeogradu.rs)