Naslovna » Porodica » Deca » Razmrdavanje na Trgu otvorenog srca
Razmrdavanje na Trgu otvorenog srca

Razmrdavanje na Trgu otvorenog srca

U sklopu novogodišnjeg dečjeg programa na Trgu otvorenog srca, sutra, 18. decembra od 11.00, biće održano „Muzičko-plesno novogodišnje razmrdavanje“.

Održaće se koncert Vokalne grupe DKCB „Nađi svoju zvezdu“, koncert solista – učesnika festivala „Deca kompozitori 2014“ i plesna animacija baletskih pedagoga. Voditelji programa su deca iz Dramskog studija DKCB-a, a publiku će animirati klovn – balondžija.

Solisti koji će nastupiti sa pratećim vokalima su Maša Kočinac – „Ljubavni kvintet“; Aleksandra Mićić – „Sva deca sveta“; Nikola Spasojević – „Zaljubljene cipelice“; Milica Savić – „San“; Katarina Šotić – „Obećanje“; Maša Kočinac – „Svet mašte“; Mia Milić – „Laste“; Ana Radojčić – „Mamine oči“; Milica Škorić – „Orgulje mora“.

Plesnu animaciju dece u publici radiće: „Zvončići“ – animatori Elena Kovačević i Dragana Stanisavljević.

Od 13.00 na programu je novogodišnja dečja predstava „Veštica u potrazi za Ivicom i Maricom“ koju izvode Violeta Kroker, Dragana Mrkić i Žarko Stepanov.

U okviru manifestacije „Beogradski doček Nove godine“, mališani će u narednih mesec dana moći da prate programe Dečjeg kulturnog centra, koncerte, zanimljive predstave gradskih dečjih pozorišnih trupa, ali i da učestvuju u muzičkim radionicama, na maskenbalima i drugim aktivnostima. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.