Naslovna » Izlasci » Sport » Tašmajdan: Za đake za dž, za rekreativce – popusti
SRC "Tašmajdan"
SRC "Tašmajdan"

Tašmajdan: Za đake za dž, za rekreativce – popusti

Deca školskog uzrasta će i ove zime moći besplatno da koriste bazen SRC „Tašmajdan“, kao i Ledenu dvoranu u Pioniru, a ostali korisnici će imati popuste do 30 odsto.

– Zajedničkom akcijom Sekretarijata za sport i omladinu i SRC „Tašmajdan“ i ove zime smo u prilici da ponudimo besplatne programe za decu školskog uzrasta. Na ovaj način pružamo mogućnost da se što više dece uključi u te programe zimi. U pitanju su rekreativno plivanje na plivalištu „Tašmajdan“ i rekreativno klizanje u Ledenoj dvorani „Pionir“. Istovremeno omogućili smo popuste za sve ostale kategorije na sve naše programe od 10 do 30 odsto. To sve se odnosi na plivanje, korišćenje saune, velnes centar, teretanu, kao i ostale programe – izjavio je direktor SRC Milan Novović.

Za dž

Đaci će moći besplatno na bazen u terminima od 13.30 do 15.30 od utorka i četvrtka i ponedeljkom od 14 do 15.30, ali je potrebno da pokažu đačku knjižicu.

Besplatno klizanje u Ledenoj dvorani „Pionir“ je u terminima od 8.00 do 9.30 i 10.00 do 11.30, a takođe je potrebno da na ulazu pokažu knjižicu.

Kompletan spisak usluga i skale popusta mogu se videti na sajtu ovog sportskog centra. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.