Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Trg otvorenog srca: Čarolija i predstava
Trg otvorenog srca - Čarolija
Trg otvorenog srca - ÄŒarolija

Trg otvorenog srca: Čarolija i predstava

Trg otvorenog srca biće veoma aktuelan i danas jer u 11.00 počinje koncert Dečjeg hora Čarolija, koji predvodi Leontina Vukomanović.

Ovaj koncert hora Čarolija biće sjajna prilika da se čuju najlepše novogodišnje i božićne melodije, kao što su „Zvončići, zvončići“, „Preko brda preko brega“, „Nova je nova godina“, „Raduj se svete“, „Anđeli pevaju“, „Jingl Bell Rock“, „Deda Mraz nam stuže u grad“, „So This is Christmas“, „Raduj se“, „Zemlja za nas“, „Ding-dong“.

Istog dana, od 13.00 mališani će moći da gledaju predstavu „Veštica u potrazi za Ivicom i Maricom“, bajku o Ivici i Marici ispričanu na sasvim drugačiji način.

Na manifestaciji Trg otvorenog srca, kupovinom novogodišnje šolje „Grad otvorenog srca“, građani učestvuju u humanitarnoj akciji „Šolja od srca“. Sredstva prikupljena prodajom ove novogodišnje šolje biće donirana Prihvatilištu za odrasla i stara lica u Beogradu posle završetka manifestacije.

U okviru manifestacije „Beogradski doček Nove godine“, mališani će do sredine januara moći da prate programe Dečjeg kulturnog centra Beograda, koncerte, zanimljive predstave gradskih dečjih pozorišnih trupa, ali i da učestvuju u muzičkim radionicama, na maskenbalima i drugim aktivnostima. (Beoinfo)