Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Trg otvorenog srca: U svetu postoji jedno carstvo
Trg otvorenog srca: U svetu postoji jedno carstvo
Trg otvorenog srca: U svetu postoji jedno carstvo

Trg otvorenog srca: U svetu postoji jedno carstvo

U sklopu novogodišnjeg dečjeg programa na Trgu otvorenog srca, danas od 12.00 i od 13.00 Pozorištance „Puž“ će izvesti predstavu „U svetu postoji jedno carstvo“.

U središtu ovog muzičkog komada pratimo priču o dečaku Drašku koji ima probleme u odnosu sa ocem. Tata bi želeo da njegov sin bude hrabar i jak, ali je on sve, samo ne to. Plaši se, čak i grmljavine. Otac ga zadirkuje, a Draško zbog toga odlučuje da napusti kuću i krene na put da traži carstvo u kojem caruje drugarstvo.

U sredu, 31. decembra, od 12.00 do 15.00 na Trgu otvoreng srca biće novogodišnji spektakl „Minja i tajni agenti (u borbi protiv zloćki)“ i veliki novogodišnji koncert za decu sa maskenbalom.Za dž

Učesnici spektakla su Minja Subota, Ivana Peters (grupa „Negativ“), Leontina Vukomanović, Goca Tržan (ili Jelena Tomašević), Dečji hor Čarolija, Boško Kozarski – glumac, dva deteta – glumci, UMS Škola za talente.

Zvončići, zvončići…

Na repertoaru će se naći poznati dečji evergrin hitovi koje peva Minja Subota („Deca su ukras sveta“, „Išli smo u Afriku“, „Razbole se lisica“, „Slon lepotan“, pop-rok hitovi osamdesetih u dečjim aranžmanima („Poješću sve kolačiće“, „Barakuda“, „Rama-lama-ding-dong“, „Muzika na struju“, splet hitova grupe „Tap 011“ u dečjim aranžmanima („Televizor“, „Pekara“, „Gaće“, „Vrapci“…) poznate novogodišnje pesme („Zvončići, zvončići“, „Deda Mraze ne skreći sa staze“, „Nova godina je tu“…)

Na manifestaciji Trg otvorenog srca, kupovinom novogodišnje šolje „Grad otvorenog srca“, građani učestvuju u humanitarnoj akciji „Šolja od srca“. Sredstva prikupljena prodajom ove novogodišnje šolje biće donirana Prihvatilištu za odrasla i stara lica u Beogradu posle završetka manifestacije.

U okviru manifestacije „Beogradski doček Nove godine“, mališani će moći da prate programe Dečjeg kulturnog centra Beograda, koncerte, zanimljive predstave gradskih dečjih pozorišnih trupa, ali i da učestvuju u muzičkim radionicama, na maskenbalima i drugim aktivnostima. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.