Naslovna » Izlasci » Film » Uskoro u bioskopima: Luda noć u muzeju: Tajna faraona
Uskoro u bioskopima: Luda noć u muzeju: Tajna faraona

Uskoro u bioskopima: Luda noć u muzeju: Tajna faraona

Poslednji film Robina Vilijamsa „Luda noć u muzeju: Tajna faraona“ prikazivaće se u beogradskim bioskopima od 27. decembra.

Američka komedija „Luda noć u muzeju: Tajna faraona“ odiše zapanjujućim vizuelnim efektima i donosi puno dobre zabave ove zime u domaće bioskope. Treći nastavak priče o muzejskom čuvaru Lariju (Ben Stiler) donosi mnoštvo avanturističkih zaokreta i akcija u kojima akteri pokušavaju da spasu čaroliju pre nego što ona zauvek nestane.

„Luda noć u muzeju: Tajna faraona“ (Night at the Museum: Secret of the Tomb) je nastavak filma iz 2009. godine „Noć u muzeju 2: Bitka za Smitsonijan“, a prvi deo filma je snimljen još 2006. godine. Reditelj Šon Levi je okupio odličnu glumačku ekipu u kojoj su, pored Stilera i Vilijamsa, Oven Vilson, Ser Ben Kingsli i drugi.

Lari u Londonu

U Američkom prirodnjačkom muzeju došlo je do strašne pometnje i gužve. Noćni čuvar Lari otkriva da je drevna, magična tabla faraona Amen-Ra, zahvaljujući kojoj su oživeli njegovi prijatelji iz muzeja, korodirala.

Ukoliko ne pronađe način da je popravi, svi likovi u muzeju, počevši od lavova, majmuna, slonova, pa sve do Kristofera Kolumba, minijaturnog kauboja Džededaja (Oven Vilson) i njegovog jednako malog prijatelja generala Oktavijusa (Stiv Kugan), vratiće se u svoja neživa stanja u kome predstavljaju samo obične voštane figure u muzeju. Spajajući nova i već poznata lica, Lari kreće na putovanje do britanske prestonice sa odgovornim zadatkom i misijom da sačuva magiju pre nego što bude kasno.

„Luda noć u muzeju: Tajna faraona“ zbog specijalnih efekata našla se na listi američke Akademije za filmsku umetnost i velike su šanse da se upravo Levijev film nađe među pet nominovanih filmova 15. januara sledeće godine. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.