Naslovna » Izlasci » Sport » 28. Beogradski maraton: Još samo 100 dana
Beogradski maraton
Beogradski maraton

28. Beogradski maraton: Još samo 100 dana

Pripreme za 28. SuisseGas Beogradski maraton koji će se održati 18. aprila odvijaju se po planu i ušle su u završnu fazu – u poslednjih 100 dana.

Povodom same organizacije, Goran Vesić, gradski menadžer i predsednik Izvršnog odbora Beogradskog maratona – izjavio je:
– Grad Beograd će tradicionalno, kroz učešće svojih sekretarijata, preduzeća i službi, podržati ovaj najznačajniji i najmasovniji sportski događaj u našem gradu kako bi protekao u odličnoj organizaciji i kako bi, kao i uvek do sada, bili ostvareni i drugi zacrtani ciljevi. Posebno kada su u pitanju masovnost u svim trkama, sprovođenje humanitarnih kampanja, promocija Beograda i Srbije, pristupačnost događaja što većem broju naših građana.

Sam početak prijavljivanja preko interneta, ogromno interesovanje domaćih i posebno stranih učesnika – garantuje nam još jednu rekordnu godinu, ne samo po broju trkača već i po broju zemalja iz kojih oni dolaze. Očigledno je da Beogradski maraton postaje sve zanimljiviji i privlačniji milionskoj trkačkoj populaciji iz celog sveta. Naravno, to će se značajno odraziti i na turističku potrošnju u Beogradu, što je jedan od velikih ciljeva koje, takođe, želimo da ostvarimo.

Beograd će u narednom periodu pokušati da pomogne i ohrabri organizatore sportskih, kulturnih ili zabavnih događaja da to čine u našem gradu jer svaki takav događaj obezbeđuje više turista i bolju promociju grada. Beogradski maraton svakako spada u najvažnije događaje jer je tokom decenija postao beogradski brend.

Prijavljivanje za ovogodišnji 28. SuisseGas Beogradski maraton se vrši putem interneta. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.