Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Amira Medunjanin 14. marta u Sava centru
Amira Medunjanin (foto: Anur Hadžiomerspahić)
Amira Medunjanin (foto: Anur Hadžiomerspahić)

Amira Medunjanin 14. marta u Sava centru

Pevačica Amira Medunjanin održaće koncert u Sava centru 14. marta kada će promovisati hvaljeni aktuelni CD album „Silk & Stone“ (Svila i kamen).

„Moram da napomenem da je za mene nastup u Beogradu uvek više od koncerta. I mislim da sam prošli put u Sava centru ostala dužna publici neke pesme koje smo izostavili, jer se nisu uklapale. Družićemo se malo duže od predviđenog“, najavljuje Amira Medunjanin.

Svetski priznata pevačica na uspešnom prvom samostalnom koncertu zimus u Sava centru oduševila je publiku nadahnutim izvođenjem tradicionala poput „Ah, šta ćemo ljubav kriti“, „Kradem ti se u večeri“, „Kaleš bre Anđo“, „Mito bekrijo“, „Zajdi, zajdi“, „Što te nema“…

„Dosta toga se dešavalo u poslednjih godinu dana. I red bi bio da napravimo neku rekapitulaciju i otvorimo godinu sa novom pričom. Volela bih da 14. marta nastavimo gde smo stali prošli put. Meni ona dva i po sata u februaru nisu ni blizu bila dovoljna. Sada se već dobro znamo i šteta bi bilo da ne iskoristimo priliku za dobro druženje“, poručuje Amira.

„Pre svega svima bih poželela sve najbolje u novoj godini: zdravlje, sreću i ljubav. Da 2015. bude bolja od prethodne, da nas sreća okrene jedne prema drugima i da se malo više družimo i volimo“.

Ulaznice će biti u prodaji od 5. januara po cenama od 900, 1.200, 1.500, 1.800 i 2.100 RSD na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim. (danubeogradu.rs)

Amira Medunjanin – Silk & Stone

Na albumu „Silk & Stone“ (april 2014, Aquarius Records), koji je producirao i aranžirao džez pijanista Bojan Zulfikarpašić, Amira Medunjanin je otpevala devet pesama među kojima su dragulji tradicionalne muzike balkanskih prostora „Ima dana“, „Što te nema“ i „Eleno kerko“, zaradivši brojne pohvale kritike u regionu i svetu.

Hrvatsko izdanje uglednog muzičkog časopisa Rolling Stone uvrstio je „Silk & Stone“ među deset najboljih regionalnih albuma u 2014. godini.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.