Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Bitefartcafe: Kraak & Smaak Live Experience
Kraak & Smaak Live Experience
Kraak & Smaak Live Experience

Bitefartcafe: Kraak & Smaak Live Experience

U četvrtak, 19. februara od 22.00, u klubu Bitefartcafe (Mitropolita Petra 8) nastupiće Kraak & Smaak Live u punom sastavu.

Bend koji nosi laskavu titulu „Must see live band“ ovim koncertom ispuniće prošlogodišnje obećanje, pa u prestonicu dolaze Wim, Oscar, Alex, Joris, Bernice i Ivar – šestorka koja Kraak & Smaak muziku izvodi uživo.

Po mnogobrojnim kritičarima upravo u tom sastavu predstavljaju koncertno iskustvo koje ljubitelji muzike moraju da dožive. Kraak & Smaak Live Experience stiže u Beograd a ovaj nastup će biti prvi veći koncert u novom prostoru kluba Bitefartcafe od otvaranja i nastupa Omara i Inkognita.

Ovaj, u osnovi tročlani sastav iz Holandije, obajvio je svoj debi album 2006. godine. Od prvog albuma, prošli su dug put nastupajući kao predgrupa Faitless na američkoj turneji, preko nastupa na velikim svetskim festivalim poput „Pinkpop“, „Sziget“, „SXSW“, „Miami’s Winter Music Conference“, „Bonnaroo“, „Coachella“, „Good Vibrations Festival“, do nastupa uživo u popularnoj emisiji „Jimmy Kimmel Live“ i „Exit“ festivala.

Bend nosi laskavu titulu „Must see live band“ , kako kaže Dance magazin „IDJ“, pored imena kao što su Chemical Brothers, Moby i The Prodigy.

Cena karte u pretprodaji je 1.200 RSD, a kupovina je moguća na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i Gigstix kao i putem njihovih sajtova. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.