Naslovna » Izlasci » Pozorište » Kombank arena: „Ledeno doba uživo“ sa novim junacima
Ledeno doba uživo

Kombank arena: „Ledeno doba uživo“ sa novim junacima

Od 30. januara do 1. februara u Kombank areni publika će doživeti novu pustolovinu: „Ledeno doba uživo“ (Ice Age Live) po prvi put u Srbiji i to sa novim junacima.

Iako zasnovana na prva tri dela popularnog animiranog filmskog serijala ova avantura je potpuno nova priča. Publika će, pored Sida, Menija, Dijega i Skreta, videti i opasnu belu, praistorijsku pticu pod imenom Senka i njene tri sluge Haosa, Djuka i Torna. Oni će pokušati na sve načine da ugroze poznatu družinu koja je u potrazi za zelenilom.

Senka je ime dobio po svojoj snežno beloj boji koja ga čini gotovo nevidljivom u svetu leda i snega. Njegovu bandu čine ogromne, neustrašive praistorijske ptice spremne da učine bilo šta za svog gospodara.

Predstava „Ledeno doba uživo“ doneće priču o avanturama jednog neobičnog krda iz Ledenog doba koje žive zajedno kao jedna velika porodica. U potrazi za zelenilom, lenjivac Sid i oposumi Kreš i Edi, kreću u pustolovinu ka zabranjenoj zemlji! Ono što nisu znali je da ovom teritorijom vlada zla ptica Senka koja ne voli goste. Da bi se osvetio, Senka zajedno sa njenom družinom, tokom noći upada u logor i otima bebu mamut, Breskvicu, i dva oposuma.

U želji da ih spasu, naši neustrašivi heroji Meni, Dijego i Sid prolaze kroz razne dogodovštine, sreću se sa njihovim dobrim prijateljem Bakom, i svi zajedno kreću na put kroz Začaranu baštu!

A ovog puta veverica Skret neće brinuti samo o njenom voljenom žiru!

Zabava za celu porodicu

Ovaj spektakl za arene vas vodi kroz uzbudljivu avanturu Ledenog doba punu zabave, smeha, neizvesnosti i neodoljivog humora! U predstavi „Ledeno doba uživo“ sigurno će uživati cela porodica!

„Ledeno doba uživo“ u više dnevnih termina u Kombank areni sa ukupno sedam predstava: 30. januara od 18.30, 31. januara i 1. februara od 11.30, 15.00 i 18.30.

Ulaznice su u prodaji po cenama od 1.900, 2.100, 2.300, 2.500, 2.800 i 3.200 RSD. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i preko sajtova kombankarena.com i eventim.rs.

Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.