Naslovna » Izlasci » Sport » Košarka: Crvena zvezda u Kombank areni
Kombank arena - KK Crvena zvezda
Kombank arena - KK Crvena zvezda

Košarka: Crvena zvezda u Kombank areni

Utakmica između KK Crvena zvezda i turske ekipe Galatasaraj u okviru Top 16 Evrolige biće igrana 16. januara od 21.00.

U sezoni 2014/15, u Evroligi Crvena zvezda svoje mečeve kao domaćin igra u Kombank areni. Crveno-beli košarkaši takmiče se u Top 16 fazi zajedno sa klubovima Real Madrid, Galatasaraj, Žalgiris, Makabi, Barselona i Panatinaikos.

Za utakmicu koje je sutra na programu karte su rasprodate za tribine (nivo 400), parter (nivo 200), za plavu, belu ložu i ložu (nivo 200), a u prodaji je mali broj karata za počasna mesta uz teren (court seat – 10.000 RSD) i za mesta u SKY BOX-ovima (5.000 RSD).

Meč trećeg kola E grupe Top 16 faze Evrolige u Beogradu proglašen je za utakmicu visokog rizika, pa će u i oko Arene biti sprovedene opsežne mere bezbednosti.

KK Crvena zvezda je apelovala na posetioce da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe lasera ili pirotehničkih sredstava. Ovaj meč će biti pod posebnom lupom od strane Evrolige o čemu najbolje svedoči podatak da će u Beograd doputovati direktor za takmičenje Evrolige Dijego Gijen. Svaki i najmanji incident biće drastično sankcionisan, a osim visoke novčane kazne Zvezda bi mogla da bude kažnjena i igranjem pred praznim tribinama što bi imalo nesagledive posledice za klub.

Na prilazima i ulazima u našu najveću dvoranu biće rigorozna kontrola. Upravo iz tog razloga kapije Kombank arene biće otvorene dva i po sata pre početka meča (već od 18.30), a biće oduzimani svi tvrdi predmeti (upaljači, kovanice…). (danubeogradu.rs)

KK Crvena zvezda – utakmice u Kombank areni

CZ – Žalgiris … 5. februar
CZ – Makabi … 5. mart
CZ – Barselona … 19. mart
CZ – Panatinaikos … 9. april

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.