Naslovna » Izlasci » Pozorište » „Ledeno doba uživo“ – na srpskom
Ledeno doba uživo
Ledeno doba uživo

„Ledeno doba uživo“ – na srpskom

Od 30. januara do 1. februara u Kombank areni biće igrano „Ledeno doba uživo“ sa sinhronizacijom na srpski jezik.

Uzbudljivu avanturu na ledu punu zabave, smeha, neizvesnosti i neodoljivog humora sinhronizovali su domaći glumci koji su to radili i u istoimenom animiranom serijalu. Glas Dijegu pozajmio je Voja Brajović, mamutu Meniju – Nikola Đuričko, lenjivcu Sidu – Srđan Miletić, a Eli – Isidora Minić. Oposumima Krešu i Ediju glasove su dali Goran Jevtić i Lako Nikolić, a Baku – Tomaš Sarić.

Uigranoj ekipi pridružili su se i glumci koji glasove daju novim likovima – Nikola Bulatović je Senka, Haos je Milan Tubić, Djuk je Dragan Vujić Vujke, Torn je Dušica Novaković dok glas najmlađem članu krda, bebi mamuta Breskvici, pozajmljuje Anđela Alavirović. Režija sinhronizacije poverena je Draganu Vujiću Vujketu.

Šta kažu naši glumci o filmu i predstavi „Ledeno doba uživo“:

Predstava „Ledeno doba uživo“ donosi priču o avanturama jednog neobičnog krda iz Ledenog doba, o različitim životinjama koje žive zajedno kao jedna velika porodica. Naravno, na ledenoj sceni u Kombank areni pojaviće se i neizostavna veverica Skret, koja ovog puta neće brinuti samo o njenom voljenom žiru. U predstavi „Ledeno doba uživo“ sigurno će uživati cela porodica.

„Ledeno doba uživo“ biće igrana sedam puta, u više dnevnih termina u Kombank areni. Ulaznice su u prodaji po cenama od 1.900, 2.100, 2.300, 2.500, 2.800 i 3.200 RSD. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs.

Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.