Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Mikser House: Classic Rock za doček Nove godine
Classic Rock - Atomsko sklonište
Classic Rock - Atomsko sklonište

Mikser House: Classic Rock za doček Nove godine

U Mikser House-u se 13. januara za doček Nove godine po pravoslavnom kalendaru priprema Classic Rock veče!

Nastupiće legendarni bend Atomsko sklonište! Podršku će da im pruži Texas Flood, bend koji će ovoga puta u svoj repertoar umesto bluza da uvrsti klasične rok numere, sa akcentom na domaćim pesmama.

Karte za Classic Rock doček već se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim Gigs Tix mestima (Mikser House, Vulkan, Corner Shop…) a cena je 900 RSD. Na dan koncerta cena karte biće 1.000 RSD. (danubeogradu.rs)

Atomsko sklonište

Pulski bend bio je jedan od retkih koji nije u svoje stvaralaštvo uplitao nardoni melos. U njihovim pesmama uvek su dominirali rok rifovi, sa upečatljivim klavijaturama, zadivljujućim vokalom i čvrstom produkcijom. Do sada su snimili osam studijskih i još više živih albuma. Ovo je jedan od najcenjenijih bendova nekadašnje Jugoslavije.

Texas Flood

Texas Flood je blues rock power trio iz Beograda, koga čine Nenad Zlatanović (gitara i vokal), Ivan Čukić (bas gitara i vokal) i Vlada Golubović (bubnjevi). Održali su sijaset klupskih koncerata širom Srbije a zabeležili su i nekoliko značajnih nastupa na „velikim scenama“, kao što je onaj u Areni kao predgrupa bendu ZZ Top pred oko 10.000 gledalaca.​