Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Moda za kuću – izložba nameštaja i kućne dekoracije
Moda za kuću
Moda za kuću

Moda za kuću – izložba nameštaja i kućne dekoracije

Od 8. do 25. januara u KC Grad biće otvoren sajam Moda za kuću, prodajna izložba nameštaja i kućne dekoracije.

Posebni segment izložbe činiće, prigodno dizajnirani novogodišnji ukrasi više dizajnera koje će moći odmah da se pazare i dodaju na već okićenu jelku. To je za sve one koji vole impulsivnu kupovinu.

Ipak ono što ovu izložbu čini veoma posebnom je eco dizajn, od malih robota napravljenih od komadića elektronskog otpada, preko lampi nastalih reciklažom delova mašina pa sve do restauriranih vintage komada nameštaja. Estetska reciklaža uzela je odavno maha u domaćoj kreativnoj industriji, što će se i ovom izložbom dokazati.

Bohemian mix

Za one koji pak vole miris novog, pripremljene su vrhunski dizajnirane lampe od punog, plemenitog drveta i porcelana, eksperimentalnija rešenja od betona, ali i od bundeva. Iako je Noć veštica za nama, lampe od tikvi efektne su tokom čitave godine.

Svojevrsni bohemian mix pripremilo je tridesetak dizajnera.

– Ukoliko ste u potrazi za savršenim detaljima koji će dopuniti vaš enterijer imamo čitav segment keramike, selekciju nekoliko dizajnera koji se trude da estetizuju rituale ispijanja kafe i čaja, a pored šolja nude i vaze i dekorativne predmete. Naravno, kao ni na letnjoj izložbi Kreativnost u Srbiji, ni ovoga puta nismo zaboravili na mališane, te će oni moći da iz postavke sebi odaberu kvalitetne drvene ručno rađenje igračke i budu jedinstveni – kažu organizatori.

Posetite sajam Moda za kuću, upoznajte se dizajnerima i njihovim radom i sebi pribavite jedinstveni komad za svoj enterijer. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.