Naslovna » Porodica » Deca » Raspust: Besplatne radionice u KC „Čukarica“
Besplatne radionice u KC "Čukarica"
Besplatne radionice u KC "ÄŒukarica"

Raspust: Besplatne radionice u KC „Čukarica“

KC „Čukarica“ je za učenike osmih razreda i srednjih škola koji ne putuju tokom zimskog raspusta, pripremio besplatne radionice koje će se održavati od 12. do 17. januara.

Radionica „Mala škola filcanja“ održaće se od 13. do 17. januara od 10.00 do 13.00 i tu će polaznici moći da se upoznaju sa istorijom tehnike filcanja, njenom zastupljenošću u likovnoj i primenjenoj umetnosti, kao i sa dizajnom, kreiranjem slika, kapa i torbi.Za dž

„Radionica novinarstva i kreativnog pisanja“ održaće se od 12. do 16. januara od 10.00 do 13.00. Program radionice čine razgovori, predavanja, vežbe, pisanje novinarskih tekstova, uz proveru i podizanje afiniteta prema novinarstvu kod polaznika.

Radionica „Moda i kostimi kroz vreme“ održaće se od 12. do 16. januara od 12.00 do 17.00. Kao i prethodne dve, biće realizovana u teorijskom i praktičnom delu. Tokom teoretskog dela, polaznici radionica imaće mogućnost da se bolje upoznaju sa razvojem odevanja kroz vreme, dok će se tokom praktičnog dela baviti crtanjem figura u pokretu, kreiranjem odevnih predmeta sa osvrtom na vreme koje je obrađivano u teoretskom delu.

Prijave: 3552-678 i 063/699-896.

Program podržava Sekretarijat za sport i omladinu.(Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.