Naslovna » Izlasci » Film » „Sedmi sin“ u bioskopima od 8. januara
Sedmi sin

„Sedmi sin“ u bioskopima od 8. januara

Uzbudljiva filmska avantura „Sedmi sin“ (Seventh Son) od 8. januara naći na redovnim repertoarima naših bioskopa.

Fantastična glumačka ekipa koju čine Džef Bridžis, Džulijen Mur, Ben Barns, Alisija Vikander, Kit Harington, Olivija Vilijams, Antje Trau i Đimon Hansu obećava filmski užitak koji jednostavno mora da se pogleda na velikom platnu.

U vreme čarolija, kad se legende i magija stapaju, jedini preostali ratnik mističnog reda (oskarovac Džef Bridžis) otići će na put da pronađe legendarnog heroja rođenog sa neverovatnim moćima, poslednjeg Sedmog sina (Ben Barns).

Odvučen od mirnog života na farmi, mladi heroj će se upustiti u opasnu avanturu sa svojim mentorom koji je očvrsnuo u bitkama kako bi porazili mračnu kraljicu (Džulijen Mur) i njenu vojsku natprirodnih ubica koje je raštrkala po celom kraljevstvu.

Vekovima je čovečanstvo od ovih mračnih stvorenja štitila drevna organizacija časnih ratnika po imenu Sokolovi vitezovi. Sad je samo jedan preostao: Džon Gregori, osedeli ubica demona s jezikom oštrim poput njegovog mača. Kao lovac na veštice kog je zavela njihova kraljica, njegova najveća greška je što joj je poštedeo život… i sad mora da plati cenu.

Jer mračna tajna koju je mislio da može da zakopa, preti da bude obelodanjena…

Film „Sedmi sin“ zasnovan je na serijalu knjiga „Poslednji šegrt“ Džozefa Dilejnija. (danubeogradu.rs)

Režija: Sergei Bodrov. Uloge: Jeff Bridges, Ben Barnes, Alicia Vikander, Kit Harington, Olivia Williams, Antje Traue, Djimon Hounsou i Julianne Moore. Scenario: Charles Leavitt i Steve Knight. Žanr: avantura, fantazija. Trajanje: 102 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD/VB, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.