Naslovna » BG svaštara » Promocije » Tranzit: Dim sum konačno u Beogradu!
Tranzit - dim sum
Tranzit - dim sum

Tranzit: Dim sum konačno u Beogradu!

Od ovog petka dim sum specijaliteti biće deo stalne ponude bar-restorana „Tranzit“!

Promocija novih specijaliteta kuhinje restorana „Tranzit“ biće organizovane večeras, 23. januara od 21.00. Tapas specijaliteti su i dalje na meniju za one koji uživaju u nešto drugačijoj hrani.

Ko je jednom probao dim sum, uvek se rado vraća ukusnim punjenim jastučićima od testa. Tradicionalni dim sum sprema se na pari u posebnim sudovima napravljenim od bambusovog drveta, što ga čini jednim od najzdravijih kulinarskih specijaliteta na svetu.Promo

Kuvar Srđan Rabrenović sa međunarodnim iskustvom osmislio je meni ovog restorana. Ovog petka u bar-restoranu „Tranzit“ spremaće „dumplings“ specijalitete od dagnji i gambora po originalnom dim sum receptu.

Fuzija specijaliteta sa svih strana sveta

Jelovnik će i dalje predstavljati najfiniju fuziju francuskih, grčkih i italijanskih kulinarskih specijaliteta, zbog kojih toliko Beograđana bira baš „Tranzit“.

Osim samih tapas specijaliteta, zanimljiv je i koncept takozvane „otvorene kuhinje“, koji omogućava gostima da u svakom trenutku imaju uvid u raznovrsnu ponudu, kao i kulinarske sposobnosti tima vrsnih kuvara.

Svakog dana, osim ponedeljkom, Tranzit radi kao bar-restoran, a četvrtkom, petkom i subotom posetioci lako mogu očekivati da se večernje druženje pretvori u pravu žurku, uz sjajan muzički program rezident DJ-eva.

Ovog petka muzički domaćin je La Kosta a u subotu duplu dozu dobre zabave donose Danijel Čehranov i John Jogurt.

Radno vreme Tranzita je – svim danima osim ponedeljkom, i to: utorkom, sredom i četvrtkom od 17.00 do 2.00, petkom i subotom od 20.00 do 4.00 i nedeljom od 14.00 pa do ponoći.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.