Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Začarana šuma
Začarana šuma

U bioskopima: Začarana šuma

Od 15. januara u beogradskim bioskopima prikazuje se fantastika „Začarana šuma“ (Into the Woods) reditelja Roba Maršala.

Novi Diznijev film „Začarana šuma“ moderna je verzija voljenih bajki braće Grim, sa isprepletanim zapletima nekoliko priča koja istražuje posledice želja i misija glavnih likova. Duhoviti i emotivni mjuzikl prati dobro poznate priče o Pepeljugi (Ana Kendrik), Crvenkapi (Lila Kroford), Džeku i magičnom pasulju (Danijel Hatlston) i Zlatokosi (Mekenzi Mozi).

Sve bajke povezane su originalnom pričom koja se vrti oko pekara i njegove žene (Džejms Korden i Emili Blant), njihovoj želji da osnuju porodicu i njihovoj poseti veštici (Meril Strip) koja je bacila kletvu na njih.

Talentovani reditelj Rob Maršal, koji stoji iza Oskarom nagrađenog mjuzikla „Čikago“ i Diznijevog filma „Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama“, režirao je ovaj film, koji je zasnovan na originalnom mjuziklu Džejmsa Lapina koji je osvojio nagradu Toni. (danubeogradu.rs)

Dužina trajanja filma: 124 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2014. Žanr: mjuzikl, porodična komedija/fantazija. Uloge: Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine, Tracey Ullman, Christine Baranski i Johnny Depp. Reditelj: Rob Marshall.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.