Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » U prodaji karte za koncert OneRepublic
OneRepublic

U prodaji karte za koncert OneRepublic

Podsećamo da će koncert popularnog benda OneRepublic biti održan 6. juna od 21.00 u Kombank areni.

Karte za ovaj koncert u prodaj su a najveće interesovanje, pored Srbije, pokazuju obožavaoci iz Hrvatske, Mađarske i Bugarske. Prodato je više od polovine ulaznica za fan pit što ukazuje na ogromno interesovanje za ovaj koncert. Stoga savetujemo najvatrenijim fanovima da, ukoliko planiraju da kupe ulaznice za fan pit, to treba da učine što pre.

Cene karata su 3.990 (parter), 4.990 (golden circle) i 5.990 RSD (tribine). Prodajna mesta: Bilet centar, blagajna DOB-a, blagajna Arene, knjižara Delfi (SKC), Ušće SC i prodajna mesta Eventima.

Nalet roka

Dok su stvarali svoj treći studijski album, grupa OneRepublic je putovala po Parizu, Grčkoj, Londonu, Njujorku, Sijetlu i Vankuveru da bi napisala, snimila i unapredila svoj već fantastični zvuk.

Radeći i u studiju Rajana Tedera, njihovog pevača, tekstopisca, klavijaturiste i dobitnika nagrade Gremi, OneRepublic (čiji se megahit iz 2007. „Apologize“ nalazi među prvih 50 na Bilbordovoj listi Hot 100 najboljih pesama svih vremena) redefinisali su svoj pristup ritmu i unapredili svoj moćni rok-pop hibrid elementima elektronske muzike, gospela, bluza i folka. Hrabar i inovativan nastavak 2009. „Waking Up“, album „Native“ nudi nalet roka veličine stadijuma koji je žestoko vođen bitom, ali je ipak eteričan i intiman.

„Na albumu postoji neverovatna jukstapozicija“, kaže Teder, čije kolege u bendu čine: Zek Filkins (gitara), Dru Braun (gitara), Brent Kucl (bas, čelo) i Edi Fišer (bubnjevi). „S jedne strane smo koketirali s elektro-dens muzikom i uveli smo tu energiju i tempo, a s druge strane smo dosta koristili akustičnu gitaru i mnogo organskiji osećaj nego ranije“.

Pomoć u postizanju tog super nabijenog ali i soul zvuka, OneRepublic je dobio od vrhunskih producenata, poput Filipa Zdara (francuskog kompozitora koji je sarađivao sa umetnicima poput Phoenix, The Beastie Boys, Cat Powe i Depeche Mode), Džefa Baskera (Kanye West, Jay Z, the Rolling Stones, Fun) i Benija Blanka (Maroon 5, Rihanna, Gym Class Heroes).

I kad se bavi mračnijim temama, „Native“ održava veličanstvenu atmosferu. „If I Lose Myself“, na primer, neumorno se uzdiže i puca od energije; njene vesele melodije i ritam za podijum za igru maskiraju pesminu morbidnu temu.

„Zvuči kao neka prava pesma za đuskanje, ali zapravo govori o tome kako umirem u avionskoj nesreći“, smeje se Teder – koji otvoreno priznaje da ima fobiju od aviona iako stalno putuje. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.