Naslovna » BG svaštara » Promocije » Dan zaljubljenih: Drugačiji poklon
Durex - Dan zaljubljenih
Durex - Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih: Drugačiji poklon

Za ovogodišnji Dan zaljubljenih Durex želi da podstakne ljude da voljenoj osobi poklone nešto drugačije. Durex i Kupidon se udružuju u najnovijem izazovu za sve parove.

Ova inicijativa je nastala iz posvećenosti Durex-a da inspiriše ispunjen ljubavni život kroz zdrave odnose, u kojima se partneri međusobno poštuju i uživaju u bezbednom seksu.

Plamen ljubavi se, baš kao i seksualni život, mora rasplamsavati s vremena na vreme, a ovaj period je idealna prilika za tako nešto. Durex savetuje da zaboravite na klasične bombonjere, cveće i tričarije u obliku srca i za promenu poklonite nešto drugačije.Promo

Kao primer, Durex organizuje “ljubavni” konkurs na Durex Srbija Facebook stranici, za sve koji žele da iskuse ljubavnu avanturu u drugačijem okruženju. Sve što treba da urade jeste da se pridruže Durex Srbija Facebook stranici i da u što kraćem vremenskom roku odigraju jednostavnu igru memorije uparivanjem pravougaonika iste boje.

Svake nedelje, tri najsrećnija igrača, po principu slučanog odabira, osvajaju posebno pravljene Durex “bombonjere”. Na samom kraju konkursa, najbrža tri učesnika će osvojiti nezaboravan let balonom za dvoje iznad Beograda. Takmičenje traje od 1. februara do 31. marta.

Za više informacija o konkursu posetite zvaničnu Durex Srbija Facebook stranicu.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.