Naslovna » Izlasci » Shopping » Fitbit Aria – vaga zdravlja!
Fitbit Aria – vaga zdravlja
Fitbit Aria – vaga zdravlja

Fitbit Aria – vaga zdravlja!

Iz kompanije Fitbit stiže još jedan zanimljiv Fitness and Health proizvod – pametna vaga Aria.

Reč je o potpuno neverovatnom proizvodu koji je idealan kako za korisnike koji imaju problema sa viškom kilograma, tako i za sportiste i rekreativce, kao i za sve koji teže zdravijem načinu života.

Na tržištu se može naći u dve boje (dezena) i spada među nekoliko kompletnih rešenja (pametnih vaga) koja mogu da funkcionišu bez pomoći nekog od trekera koji se nosi svakog dana.Promo

Fitbit Aria se vizuelno ne razlikuje previše od klasičnih digitalnih vaga, međutim napravljena je od izuzetno kvalitetnih materijala i posebno ojačanog stakla koje može da izdrži veoma velike težine. O tome najbolje govori podatak da Aria meri težinu do 150 kilograma, a ono što je dodatno zanimljivo je činjenica da teži svega 1,8 kilograma.

Napaja se iz 4 AA baterije koje (zavisno od kvaliteta) mogu da prođu sasvim solidnu autonomiju – primera radi ako se korisnik meri svakog dana nekoliko puta o zameni baterija ne mora da mislim bar nekoliko meseci.

Brižni savetnik

Aria je dizajnirana tako da se razume sa svim aktuelnim mobilnim platformama (Android, iOS i Windows Phone), a sa gedžetima komunicira preko Wireless veze koja ujedno i najviše troši energiju baterija.

Za razliku od obične digitalne vage koja meri najčešće samo težinu, Fitbit Aria analizira i BMI indeks korisnika, procenat telesne masti i pravi brojne druge analize, što su veoma korisni podaci pogotovo za gojazne osobe i sportiste.

Važno je napomenuti da prilikom merenja BMI indeksa vaga kroz telo šalje malu količinu elektriciteta pa proizvođač savetuje da osobe sa ugrađenim pesmejkerom ovu opciju ne koriste.

Aria se u zavisnosti od potreba može pretvoriti i u personalnog Fitness trenera, kao i u vrlo brižnog savetnika u borbi protiv prekomerne težine.

Prateća aplikacija je fenomelano osmišljena, kako grafički tako i funkcionalno. Ista prati napredak i promene, uz izuzetno atraktivan prikaz parametara, otključavanje i dodeljivanje bedževa (kao priznanja za postignuto), što je jednostavna motivacija koja će sigurno izmamiti osmeh na licu bar onim korisnicima koji kubure sa kilažom.

Posle nekoliko dana druženja sa Aria vagom bez mnogo razmišljanja možemo konstatovati da se radi o jednom zaista korisnom Fitness and Health gedžetu koji svojim mogućnostima beži daleko ispred konkurencije.

Kao što već napomenuli fantastično je rešenje za osobe sa viškom kilograma i sportiste, mada njenoj primeni nema ograničenja o čemu dosta govori i podatak da je u svetu sastavni deo inventara mnogih stacionarnih okruženja. Sve u svemu Aria je jedan fantastičan gedžet sa mnogo, mnogo prednosti!

Cena (sa PDV-om): 16.090 RSD.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.