Naslovna » Izlasci » Shopping » Fitbit Charge – narukvica zdravlja!
Fitbit Charge

Fitbit Charge – narukvica zdravlja!

Ukoliko spadate među korisnike koji preferiraju zdrav način života i vodite računa o svakoj unetoj kaloriji, kao i svim dnevnim i noćnim aktivnostima kroz koje vodite organizam onda je pravi trenutak da ozbiljno razmislite o nabavci Fitbit Charge gedžeta.

Sa njime možete u svakom trenutku imati uvid u potrošnju kalorija, vašim fizičkim aktivnostima, kao i o vitalnim funkcijama organizma.

On je i pravi mali trener spreman da vam u svakom trenutku pomogne da zakoračite u zdraviji način života. Zapravo, Charge predstavlja vrhunski mali Health and fitness gedžet koji je spreman da promeni vaš pogled na život, ali i pomogne da se rešite loših navika i nagomilanih kilograma.

Kao što možete videti sa fotografija Charge je izveden u vidu narukvice u kojoj se nalazi treker sa gomilom senzora i OLED displejom.

Senzori se međusobno sinhronizuju i u sprezi sa apalikacijom pružaju nosiocu narukvice veoma validne informaciju o unetim kalorima, fizičkom angažovanju, kretanju i generalno o svim dnevnim i noćnim aktivnostima organizma. Aplikacija je za sada dizajnirana za iOS i Android mobilne platforme, a uskoro se očekuje i verzija za Windows Mobile okruženje.

Ista je poprilično pregledna i što je jako važno jednostavna je za korišćenje pa će se sa njom snaći i korisnici sa manje iskustva.

Kompletan fitness trener

Fitbit Charge narukvicu nudi u više različitih boja što je mudar potez jer omogućava da se pomenuta uskladi sa bilo kojom garderobom. Izuzetno je lagana i prijatna i što je najvažnije nije je potrebno skidati svakog dana radi punjenja. Po specifikacijama proizvođača jedno punjenje Charge narukvice vam daje i do 10 dana korišćenja.

Zanimljiv je i podatak da je kompletan ciklus punjenja baterije gotov za nepunih sat vremena. Dakle, za mesec dana korišćenja dovoljno je narukvicu da skinete tri puta na po sat vremena i to je period sa kojim se razdvajate od nje.

A sada ono glavno – funkcije narukvice. Kako smo već napomenuli narukvica meri potrošnju kalorija (prethodno treba preko aplikacije uneti šta ste jeli i pili i u kojoj količini), vašu fizičku angažovanost, kretanje, koliko stepenika ste iskoračali, koliko brzo ste trćali ili hodali, kao i noćne aktivnosti (san, potrošnju kalorija dok spavate…).Promo

Takođe, ona je kompletan fitness trener i u sprezi sa najrazličitijim fitness aplikacijama može da vam pomogne da skinete višak kilograma ili da telo dovedete u top formu.

Sportistima može da bude i solidan trener, ali i gedžet koji im u svakom trenutku pruža prave informacije o vitalnim funkcijama organizma (puls, TA, disanje, temperaturu…).

Zbog svega što nudi Charge narukvica svoju primenu nije našla samo kod sportista, rekreativaca i ljudi koji brinu o svom telu, već i kod osoba sa ozbiljnim zdravstvenim smetnjama (prvenstveno kardiovaskularnim), a sve u cilju praćenja vitalnih funkcija i trenutnog uvida u stanje organizma.

Ogromno interesovanje

U ozbiljnim zapadnim zemljama mnogi stacionari je već koriste kako bi lakše pratili svoje pacijenta, a često je viđen gost i u razvijenim i modernim sportskim okruženjima.

Kod nas Charge narukvica se tek pojavila i odmah je izazvala ogromno interesovanje prvenstveno kod sportista i rekreativaca, a verujemo da će njene prednosti uvideti i druge potrošačke grupe.

Preporučujemo jasno i glasno – zdravlje nema cenu i treba se brinuti o njemu. U skladu sa progresivnim razvojem Health and fitness tehnologija Charge narukvica je baš ono što vam treba da bi ste zdravlje i zdraviji način života shvatili u pravom smislu.

Zato odaberite boju koju vam odgovara i pridružite se milionima korisnika ove narukvice širom sveta koji su uvideli njene prednosti i potencijal.

Cena (sa PDV-om): 15.900 RSD
Kontakt: Apcom, www.apcom.rs