Naslovna » Izlasci » Film » „Jupiter: Uzdizanje“ u bioskopima od 5. februara
Jupiter: Uzdizanje

„Jupiter: Uzdizanje“ u bioskopima od 5. februara

Autori Matriks trilogije, Endi i Lana Vačovski, napisali su i režirali još jednu spektakularnu naučno-fantastičnu priču „Jupiter: Uzdizanje“.

Sve se događa u postapokaliptičnom svetu. Ljudi na Zemlji ne znaju da je život na toj planeti, kao i na bezbroj drugih, „posejala“ kraljevska vanzemaljska porodica. Želja im je bila da dostignu „Darvinovsko stanje savršenstva“ i da proizvedu serum koji će im omogućiti večni život. Kada stara kraljica umre počinje rat za presto.

Za to vreme, na Zemlji… Jupiter Džouns je rođena pod zvezdanim nebom i sa znacima koji su predviđali da je predodređena za velika dela. Ali, u stvarnosti, sada odrasla Jupiter je obična čistačica.

Stvari se menjaju kada genetski modifikovani bivši vojnik, međuzvezdani ratnik, Kejn dođe na Zemlju sa namerom da je pronađe. Jer, njen genetski kod govori da se radi o osobi koja može poremetiti ravnotežu u svemiru… i pomrsiti planove jednoj od naslednica.

Svemirska opera „Jupiter: Uzdizanje“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od 5. februara. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Jupiter Ascending. Dužina trajanja filma: 127 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2014. Žanr: naučna-fantastika. Uloge: Mila Kunis, Čening Tejtum, Edi Redmejn, Šon Bin, Vanesa Kirbi, Teri Gilijam. Reditelji: Endi Vačovski, Lana Vačovski.

http://youtu.be/ZPTjtCQsGkw

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.