Naslovna » Izlasci » Pozorište » „Leptiri su slobodni“ na znakovnom jeziku

„Leptiri su slobodni“ na znakovnom jeziku

U petak, 13. februara od 20.00, u Zvezdara teatru biće održana predstava „Leptiri su slobodni“ sa simultanim prevodom na znakovnom jeziku.

U saradnji sa Asocijacijom tumača srpskog znakovnog jezika, Zvezdara teatar nudi mogućnost našim sugrađanima koji komuniciraju na srpskom znakovnom jeziku da uživaju u predstavi „Leptiri su slobodni“.

Verujući u misiju pozorišta da oplemenjuje lepotom i autentičnom emocijom, želja je organizatora da pozorište, i na ovaj način, približi svim sugrađanima.

Romantična i duhovita priča o ljubavi dvoje mladih koja, kao što se da očekivati, kreće potpuno neobavezno. Od trenutka kada se između njih ispreči njegova nadasve egocentrična majka, u želji da tu ljubav u startu uguši, mladi objavljuju rat.

U mladalačkom prkosu, preskačući prepreke koje su pred njih stavljene, tu ljubav uznose ka nečemu što ima dobre osnove da se razvije u onakvu ljubav, o kakvoj, odvajkada, sanjaju pesnici.

Predstavu je režirao Nenad Gvozdenović a igraju Tanja Bošković, Nina Janković, Miodrag Radonić i Stojan Đorđević.

„Imate li prijatelja, komšiju, rođaka ili poznanika kome ova informacija može da bude od koristi? Prosledite je! Malo našeg zajedničkog truda nekome će omogućiti dirljivo veče i susret sa scenskom magijom“ – kažu u Zvezdara teatru. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.