Naslovna » Izlasci » Festivali » Ada Huja: Artan Lili na festivalu Supernatural
Artan Lili (foto: Roman Perović)
Artan Lili (foto: Roman Perović)

Ada Huja: Artan Lili na festivalu Supernatural

U nedelju, 26. aprila, na devetom Supernatural festivalu posetioci će biti u prilici da uživaju u uzbudljivom rokenrol zvuku sastava Artan Lili.

Bend koji je prošle godine uneo svež zvuk na domaću rok scenu je svakako Artan Lili. Refrene pesama koji su napisani u ženskom licu pevuši čitav region, a Artan Lili kreira novu muzičku istoriju.

Za sada imaju osam pesama (video i audio singlova), koje su sukcesivno objavljivali jednu za drugom. Kada dođu do dvanaeste pesme, odlučili su da zaokruže priču i objave zvanični album. Do tada, ljubitelji njihovog zvuka mogu da uživaju u odličnoj muzici i stihovima singlova „Džoni“, „Srce“, „Ispod kože“ i poslednjeg hita „Ako stanemo tu“.

Pored sastava Artan Lili, na predstojećem festivalu nastupiće i bend Ničim izazvan.

Dnevni ekološki festival

Kao i prethodnih godina, Supernatural festival nastavlja da neguje koncept dnevnog festivala, slaveći međunarodni Dan planete Zemlje.

Posetioci će i ove godine imati priliku da se druže, steknu nova znanja iz ekologije i zaštite životne sredine uživajući u dnevnom svetlu i prirodi. Supernatural festival tradicionalno počinje tačno u podne dečijim programom i trajaće do 20.00.

Ulaz na festival, kao i svake godine do 14.00 je besplatan.

Mesto održavanja festivala, Supernatural park, Evropska asocijacija za informisanje o lokalnom razvoju i zaštitu životne sredine za Evropsku Uniju (AIDEL) izabrala je kao jedan od 25 najuspešnijih projekata u Evropi, zajedno sa inicijativama iz Francuske, Španije, Italije, Velike Britanije i ostalih zemalja Evrope. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.