Naslovna » BG servis » Beograd na vodi: Stanovi u pretprodaji od danas
Beograd na vodi - stanovi u pretprodaji
Beograd na vodi - stanovi u pretprodaji

Beograd na vodi: Stanovi u pretprodaji od danas

Registracija svih zainteresovanih kupaca za stanove u dve rezidencijalne kule u okviru kompleksa „Beograd na vodi“ počela je danas.

Cilj je da investitor oseti tržište kako bi se definisala cena, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali i dodao:

– Cena stanova u ovom trenutku nije poznata, ali namera investitora jeste da upravo ispita tržište kako bi cena bila dostupna svima. Dakle, nije reč o prodaji stanova već o registraciji u pretprodaji. Investitor želi da sazna konkretnu zainteresovanost kupaca za veličinu i kvalitet stanova, kako bi eventualno mogao i da promeni projekat, ako je potrebno – istakao je gradonačelnik.

Ugovor će biti potpisan u narednih nekoliko nedelja, početak radova očekuje se na leto, sa rokom izgradnje od dve do dve i po godine. Gradonačelnik je naglasio da će se lex specialis naći u redovnoj proceduri i da će svi imati mogućnost da daju svoj komentar i učestvuju u raspravi.

– Zakon nema veze sa dobijanjem dozvola i izgradnjom već sa sređivanjem pravno-imovinskih odnosa i ukrupnjavanjem parcela – precizirao je gradonačelnik.

On je podsetio da je prvi objekat u okviru projekta „Beograd na vodi“ zapravo renovirana zgrada „Beogradske zadruge“, koja svojim enterijerom i eksterijerom predstavlja pravu sliku budućeg izgleda ovog dela Beograda. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.