Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Beograd za decu: Nagrade za najlepšu razglednicu
Beograd za decu - nagrade za najlepšu razglednicu
Beograd za decu - nagrade za najlepšu razglednicu

Beograd za decu: Nagrade za najlepšu razglednicu

Ukoliko imate manje od 15 godina, ukoliko ste čitali knjigu „Beograd za decu“ (ili imate nameru) bićete u prilici da osvojite zanimljive nagrade.

Na kraju popularne knjige Kreativnog centra koju je napisao Jovo Anđić nalazi se razglednica. Knjigu „Beograd za decu“ možete da kupite (popust od 30%!) preko sajta ove izdavačke kuće za 599 RSD umesto 856 RSD ili u Klubu knjižari Kreativni centar (Makedonska 30 / Dečanska 5).

Potrebno je da napišete drugarici, drugu ili rođaku – stvarnom ili izmišljenom – da mislite na njega, da ga se sećate, da ga volite, da vam nedostaje dok šetate Beogradom ili dok posmatrate grad sa Avalskog tornja, dok gledate najlepši zalazak sunca ili Dunav i Savu…Promo

Smislite pozdrav u nekoliko rečenica ili nekoliko stihova, ali tako da stane na deo predviđen za poruku.

Ne zaboravite da napišete svoju adresu i telefon. Zalepite poštansku marku, pa razglednicu pošaljite na adresu: Kreativni centar (Najlepši pozdrav iz Beograda), Gradištanska 8, 11 120 Beograd (ubacite je u poštansko sanduče ili je odnesite u poštu).

Bilo bi dobro da to uradite najkasnije do 10. maja.

Autori 35 najlepših, najmaštovitijih, najnežnijih, najneodoljivijih pozdrava biće nagrađeni.

Pisac Jovo Anđić pripremio je zanimljivu avanturu za 25 nagrađenih. Petoro nagrađenih ići će sa autorom na ratluk u bombondžijsku radnju Bosiljčić. Oni će moći da zavire u radionicu u toj radnji i da vide kako se pravi ratluk. Desetoro nagrađenih prošetaće sa autorom po Beogradskoj tvrđavi i saznaće od njega zanimljivosti koje krije taj deo Beograda, a još desetoro obići će Stari dvor. Kreativni centar pokloniće 10 knjiga „Beograd u doba kneza Miloša Obrenovića“. Dakle, šaljite razglednice!

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.