Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Delta City – prvi dog friendly šoping-mol u Srbiji
Dog Friendly - Delta City
Dog Friendly - Delta City

Delta City – prvi dog friendly šoping-mol u Srbiji

Na inicijativu Kinološkog društva Novog Beograda, Delta City, prvi šoping-mol u Srbiji, postao je i prvi dog friendly objekat ove vrste u Srbiji.

U prvoj fazi realizacije projekta, psima do osam kilograma dozvoljeno je kretanje po šoping-molu, a ulazak im je odobrilo i više od 70 zakupaca.

Zara, H&M, Bershka, Komercijalna banka, Pull&Bear, Massimo Dutti, N sport, Jasmin, iLike, Samsung, Carpisa, Intimissimi, Calzedonia, Cineplexx, Buzz, Samsonite, Diopta, New Yorker, Lacoste, Springfield, Lilly, Coincasa – samo su neki od zakupaca koji su odobrili ulazak ljubimcima u radnje, a na njihovom ulazu se nalazi i nalepnica dog friendly kako bi bili lakše prepoznatljivi.

Uskoro ulaz i za veće pse

– Zahvaljujemo se Delta City-ju što je prvi prepoznao značaj naše inicijative da dozvoli psima ulazak u šoping-mol sa svojim vlasnicima. U toku prve faze pravo da se nesmetano kreću po objektu imaće mali kučići, bez obzira na rasu, do osam kilograma, a sigurni smo da će posle određenog vremena ova granica biti pomerena i za veće pse – izjavio je Goran Šarenac, predsednik Kinološkog društva Novi Beograd.

Delta City je ovom Udruženju donirao i značajnu novčanu podršku koja je iskorišćena za kupovinu hrane za pse za pse lutalice, u okviru akcije „Nahranjen, a ne sahranjen“, na teritoriji Novog Beograda. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.