Naslovna » Izlasci » Film » Film: Noćne hronike
Film "Noćne hronike"
Film "Noćne hronike"

Film: Noćne hronike

Film „Noćne hronike“ (Nightcrawler) prikazuje se u domaćim bioskopima.

Svake noći, dok grad spava, ekipe naoružane brzim automobilima, skupim kamerama i policijskim radio stanicama kruže područjem Los Anđelesa u potrazi za pričama.

Ti slobodnjaci, poznati kao noćni hroničari, idu u lov na sudare, požare, ubistva i ostale nezgode i nesreće u nadi da će prodati reportaže lokalnim TV stanicama. Poput kuglice flipera jure s jednog mesta zločina na drugo, motivisani jednačinom koja pretvara kriminal i žrtve u dolare i cente.

Lu Blum savršeno zastupa otuđenu mlađu generaciju u globalizovanom svetu naučnika i minimalaca koji je zamenio svet obećanja stalnog zaposlenja i karijere. Lu živi u svetu sve veće ekonomske neravnoteže i zatvorenih vrata. On ne menja sebe, već menja svet oko sebe.

Lu se poput Biblije drži korporativnog scenarija multinacionalnih kompanija u koji iskreno veruje. Upija svet poput sunđera i neprekidno uči. To su razumljive ljudske osobine, kao što je njegova temeljna potraga za uspehom i usponom. Pobuđuje empatiju svojom potragom za poslom i stalnom vezom. Te osobine, u kombinaciji s njegovom usamljenošću, čine ga ljudskim bićem… (danubeogradu.rs)

Dužina trajanja filma: 117 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2014. Žanr: triler. Glumci: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Bill Paxton, Ann Cusack. Režiser: Dan Gilroy.

https://youtu.be/DSX2lnlhTJc

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.