Naslovna » Izlasci » Festivali » Fitnes Fest četvrti put u Beogradu
Fitnes fest
Fitnes fest

Fitnes Fest četvrti put u Beogradu

Fitnes Fest 4 biće održan u Beogradu od 20. do 22. marta u SC „Vizura“ u Zemunu (Cara Dušana 105), u organizaciji Asocijacije licenciranih fitnes instruktora i trenera – ALFIT.

Seminari su rezervisani za prvi dan festivala u Domu kulture “Studentski grad“.

Fitnes fest powered by Reebok predstavlja jedinstvenu sportsko-rekreativnu manifestaciju koja animira i okuplja sve ljubitelje fitnesa, edukuje stručnjake i vežbače, promoviše zdrav način života i pravilno vežbanje kod svih uzrasta.

Jedna od specifičnosti festivala biće i specijalni Reebok poligon, gde će posetioci imati priliku da testiraju performanse najnovijih Zpump Fusion modela za trčanje. Najbrži i najspretniji takmičari u muškoj i ženskoj kategoriji će osvojiti baš ovaj model patika i vredne nagrade.

Besplatni fitnes časovi, radionice, predavanja…

Programom Fitnes fest-a predviđeno je održavanje besplatnih javnih fitnes časova, radionica, seminara i predavanja po kategorijama, među kojima su: joga, dance i step aerobic, pilates, funkcionalni trening, zumba i CrossFit.

Treninge, radionice i predavanja će voditi najbolji domaći i inostrani fitnes prezenteri, predavači i profesori univerziteta, koji će svim prisutnim fitnes stručnjacima, trenerima i instruktorima predstaviti najpopularnije programe i novosti u fitnesu.

Posebno su atraktivni programi koje će voditi proslavljeni internacionalni prezenteri, među kojima su: Lorenco Somo iz Italije – prvi put u Beogradu, master iz nauke o treningu, veoma svestran fitness prezenter i edukator; Gio Pap iz Grčke – profesionalno se bavi fitnesom od 2009. i bavi se edukacijom za aerobic, step, dance aerobic, house, hip hop. Gost Beograda biće i Ana Vojčišek iz Poljske – fitnes prezenter, edukator i koreograf.

Domaćin je Nina Stojadinović, osnivač Fitnes Fest-a, prezenter i edukator.

Za sve dodatne informacije o Fitnes Festu 4 posetite www.fitnesfest.com. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.