Naslovna » Izlasci » Prva prolećna BeoQuest beogradska potraga
BeoQuest beogradska potraga
BeoQuest beogradska potraga

Prva prolećna BeoQuest beogradska potraga

U subotu, 21. marta od 13.00, biće organizovana prva prolećna BeoQuest – Beogradska potraga.

U pitanju je takmičenje u rešavanju zagonetki i izazova kroz koje će učesnici otkriti detalje i zanimljivosti grada pored kojih svakodnevno prolazimo, ali retko i primetimo.

Cilj potrage je da sakupljate odgovore na pitanja koja će vas voditi kroz vreme i prostor. Nije vam potrebna specijalna priprema za učestvovanje – samo domišljatost, mašta i udobna obuća.

Da biste osvojili poene, pa tako na kraju i pobedili, potrebno je da rešite zagonetke, otkrijete detalje na određenoj lokaciji ili što originalnije realizujete zadatu aktivnost i to zabeležite kamerom. Pitanja su pisana tako da jedino ukoliko ste na pravoj lokaciji možete da dođete do odgovora.

Detalje porage i uputstva za prijavu možete videti sajtu na beoquest.net ili na njihovoj Facebook stranici (facebook.com/beoquest).

Učešće košta 300 RSD po osobi, a jedna ekipa treba da broji između tri i šest članova.

BeoQuest je prva agencija u Srbiji koja profesionalno organizuje igre potrage po gradu, kao i za privatne i korporativne događaje. Specijalizovani su za osmišljavanje događaja koji se zasnivaju na dinamičnim aktivnostima pogodnim, kako za odrasle, tako i decu. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.