Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Robi Vilijams u Beogradu!
Robi Vilijams (press photo)
Robi Vilijams (press photo)

Robi Vilijams u Beogradu!

Po prvi put u Srbiji – Robi Vilijams (Robbie Williams) i to na Ušću ili Kalemegdanu, 17. juna!

Iako još nije zvanično objavljeno, telegraf.rs prenosi da će ovih to biti i učinjeno i da će koncert biti pre nastupa u Bukureštu.

(30. mart 2015) – Ovih dana Exit intenzivno pregovara sa menadžmentom Robija Vilijamsa kome je predočeno da prosečna cena ulaznice na evropskoj turneji od više od 100 evra premašuje kupovnu moć ovdašnje publike.

Budući da je nemoguće spuštati produkcijski kvalitet koncerta organizatori su tražili da cene ulaznica u Srbiji budu najniže na celoj turneji. Odgovor menadžmenta Robija Vilijamsa se očekuje ove nedelje, posle čega će javnost biti upoznata sa detaljima i konačnim ishodom.

Najniža cena ulaznice u Rimu je 61, dok je u obližnoj Budimpešti 65 evra. Za koncert Robija Vilijamsa u Parizu neophodno je izdvojiti najmanje 72 evra dok u Nemačkoj i Austriji najjeftinije ulaznice počinju već od 90 evra. Kada se u obzir uzmu i bolja mesta, prosečna cena ulaznice na turneji „Let Me Entertain You“ kreće se oko 100 evra.

(31. mart 2015) – Exit sutra (1. 4.) tačno u podne saopštava da li Robi dolazi u Beograd!

Let Me Entertain You

Slavni Robi Vilijams započinje evropsku turneju 25. marta nastupom u Madridu. Promoviše najnoviji album „Under The Radar Volume 1“, koji je objavljen krajem prošle godine.

Osim u Beogradu, Robi će pevati i na velikim festivalima kao što su Sziget, Bravalia i Pinkpop.

Poznati online magazin podseća da je, 1995. godine, posle velikih problema sa drogom, Robi Vilijams napustio bojs bend Take That i započeo veoma uspešnu solo karijeru. Snimio je jedanaest studijskih albuma. Lista hitova je poduža, ali su najznačajniji „Angels“, „Feel“, „Let Me Entertain You“, „Millenium“, „No Regrets“, „Come Undone“, „Candy“…

Ono po čemu je Vilijams najpoznatiji je neverovatna atmosfera koju pravi na svojim koncertima. Cene karata i ostali detalji u vezi ovim koncertom, biće saopšteni uskoro.

– Višemesečni pregovori još su u toku, a njihov konačan ishod biće poznat uskoro – rekao nam je Sagor Mešković iz Exit tima. (danubeogradu.rs)

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.