Naslovna » Izlasci » Pozorište » Svetski dan pozorišta: Bolje art nego škart
Svetski dan pozorišta: Jazbina
Svetski dan pozorišta: Jazbina

Svetski dan pozorišta: Bolje art nego škart

Svetski dan pozorišta biće obeležen i u Beogradu, u pozorištu Teatar 78, manifestacijom „Bolje art nego škart“, 27. i 28. marta.

Manifestacija u Resavskoj 78 obuhvatiće dramski, likovni i muzički program.

U okviru dramskog programa tokom prvog dana od 20.00, na sceni Teatra 78, posetioci će imati prilike da odgledaju predstavu „Legija časti – Milunka Savić“, po tekstu Bratislava Petkovića, uz slobodan ulaz.Za dž

Posle predstave, u okviru muzičkog programa, u Kafe galeriji Teatra 78, nastupiće plesači plesne škole Al Centro, a koncert će održati Jovan Maljoković & Balkan Salsa Bend (od 22.00).

Nagrađena „Jazbina“

Drugog dana manifestacije, 28. marta, biće održane dve pozorišne predstave. Predstava za decu, „Pepeljuga“ zakazana je za 17.00, dok će se predstava „Jazbina“ igrati od 20.00, uz besplatan ulaz. Predstava „Jazbina“ je osvojila nagradu za najbolju predstavu i najbolje glumačko izvođenje festivala amaterskih pozorišta, Zvezden Prah, u Bugarskoj prošle godine.

Ovogodišnja manifestacija završava se muzičkim programom u okviru koga će biti održano tango plesno veče i prezentacija argentinskog tanga, u saradnji sa Institutom Tango Natural (od 22.00).

Tokom manifestacije za posetioce će biti otvorena izložba slika, „Rađanje“, slikarke Ane Đapović.

Ulaznice za besplatne programe mogu se podići u kancelariji br. 1, Teatra 78 svakog radnog dana od 10.00 do 16.00. Informacije: 3615-307. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.