Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » U Parobrodu: Umetnički trening 2015
U Parobrodu: Umetnički trening 2015
U Parobrodu: Umetnički trening 2015

U Parobrodu: Umetnički trening 2015

U Parobrodu, od proleća, moći ćeš da pohađaš kurseve Modnog dizajna i Vizuelne umetnosti u okviru projekta Umetnički trening 2015.

Najesen će biti priređen i kurs Medijske pismenosti. Kurs Grafičke kulture, takođe od proleća na Sceni Carina i Visokoj školi likovnih i primenjenih umetnosti.

Naši poznati vizuelni umetnici, dizajneri i kulturni radnici osmislili su jedinstven program neformalne edukacije koji će polaznicima pomoći da na najbolji način predstave svoje ideje i umetničke vizije.

Zanima li te da upoznaš vizuelne umetnike, modne dizajnere, da sam(a) kreiraš svoju umetnost, uspešno konkurišeš za samostalne i grupne izložbe? Želiš li da osmisliš svoju modnu kolekciju, unaprediš veštine dizajniranja i modne produkcije, napraviš svoj modni performans?

Želiš li da osmisliš vizuelni identitet svog brenda ili logotip, stekneš praksu u prestižnom martketinškom studiju, dizajniraš promotivne grafičke materijale ili osmisliš svoj mali biznis sa suvenirima, produkt ili grafičkim dizajnom i postaneš prepoznatljiv-a?

Volela(o) bi da ostvariš status samostalnog umetnika, izgradiš svoju umetničku koncepciju i predstaviš se javnosti kao pravi profesionalac?

Umetnički trening 2015 je prava prilika za tebe!

Koncipirana na modelu inovativnog savremenog obrazovanja u domenu vizuelnih umetnosti i kreativnih industrija, edukativna platforma Umetnički trening, doprinosi podizanju profesionalnih kompetencija mladih vizuelnih umetnika, razvija njihov kreativni potencijal i priprema ih za umetnički život.

Projekat Umetnički trening 2015 podstiče funkcionalno znanje, interdisciplinarnost i preduzetničke ideje talentovanih mladih ljudi od 17 do 30 godina koji žele da se profesionalno bave kreativnim zanimanjima, postanu delatnici u kreativnim industrijama i budu inspirisani za sopstvene vizije u domenu vizuelnih umetnosti.

Cilj projekta je da omogući polaznicima da se direktno uključe u umetničku produkciju i da jednog dana postanu preduzetnici u kulturi.

Svi koji se odluče za neki od kurseva dobiće mogućnost da svoja interesovanja prošire, dobiju nove uvide u postojeće znanje i razviju dodatne veštine koje će im preneti profesionalni umetnici, dizajneri i menadžeri u kulturi, kroz predavanja, treninge veština i mentorsku saradnju.

Konkurs je otvoren do 3. aprila. Sve informacije možete pronaći na OVOM LINKU. (danubeogradu.rs)