Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Adam Evald u KC Grad, 30. aprila
Adam Evald

Adam Evald u KC Grad, 30. aprila

Švedski umetnik Adam Evald sa svojim bendom prvi put će gostovati u Beogradu. Održaće koncert 30. aprila od 21.00, u KC Grad (Braće Krsmanović 4).

Cena ulaznice je 200 RSD.

Švedski kantautor iz Malmea sa svojim malim ansamblom (violina, violončelo, dupli bas i klavir) piše iskrene, melanholične, dinamične numere predstavljajući specifičnu prelepu skandinvasku melahnoliju. Sa svojim kamernim orkestrom Adam Evald je nastupao na velikim festivalima kao i u malim dnevnim sobama širom sveta.

Tokom tri godine postojanja benda, pored nekoliko evropskih turnjea i 150 nastupa širom sveta, bend je objavio dva albuma i dva live izdanja. Trenutno se nalazi na svetskoj turneji.

Meet Adam Evald

Dan pred koncert, 29. aprila od 21.00, u Leila Records and Books (Kralja Petra 41) domaća publika će imati priliku da razgovara sa ovim Šveđaninom i da posluša kako uživo zvuče neke od njegovih kompozicija. Predstaviće dinamični muzički svet „u kome se beznađe bori sa nadom“.

U okviru ove večeri biće predstavljena i serija radova Mashe Bender – vizuelne umetnice iz St. Petersburga, koji su na granici grafike, fotografije i videa.

Ona je stvorila muški karakter koji se krije iza ženskog imena Madame Evald i nikad ne pokazuje svoj lik, već ga krije iza staklene maske. Fotografije su snimljene u Rusiji, Turskoj, Španiji, Portugalu, Meksiku, SAD i na Balkanu. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.