Naslovna » Izlasci » Pozorište » Ballet Magnificat u Domu omladine
Ballet Magnificat (foto: Gena Dewey)
Ballet Magnificat (foto: Gena Dewey)

Ballet Magnificat u Domu omladine

Američka baletska trupa Ballet Magnificat sa predstavom „Skriveno mesto“ nastupiće 24. aprila od 19.00 u Domu omladine Beograda i 25. aprila u isto vreme u CZKO „Rakovica“.

Cena ulaznice za predstavu u Domu omladine je 500 RSD, a sav prihod će biti doniran Udruženju „Sve za osmeh“, koje se bavi problemima dece hroničnih bubrežnih bolesnika.

Predstava sa kojom će se ovaj put predstaviti ova poznata baletska trupa je utemeljena na istinitoj priči iz Drugog svetskog rata iz Holandije, priči o dve sestre koje su u svojoj kući sakrivale komšije Jevreje i zbog toga su bile proterane u koncentracioni logor. Na našem jeziku postoji knjiga „Skrovište“ po istoj priči.

Organizatori ovog nastupa su Evanđeosko udruženje studenata, Organizacija Evropska inicijativa, Gradska opština Rakovica, Organizacija Krugovi umetnosti, Dom omladine Beograda, u saradnji sa Protestantskim evanđeoskim crkvama.

Ova baletska trupa dolazi prvi put u Srbiju i za njihov nastup postoji ogromno interesovanje. Karte se mogu kupiti na biletarnici Doma omladine ili preko Event tima. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.