Naslovna » Izlasci » Film » Cineplexx Ušće SC: „Najduže putovanje“ premijerno 9. aprila
Najduže putovanje
Najduže putovanje

Cineplexx Ušće SC: „Najduže putovanje“ premijerno 9. aprila

Romantična drama „Najduže putovanje“ premijerno će biti prikazana u bioskopu Cineplexx Ušće SC, 9. aprila od 19.30. Ulaznice su u prodaji.

Skot Istvud, Brit Robertson i Una Čaplin igraju u novom ostvarenju Džordža Tilmana „Najduže putovanje“, zasnovanom na svetskom bestseleru Nikolasa Sparksa.

Dve priče razdvojene su vremenom, ali spojene sudbinom.

Upoznaćemo Luka (Skot Istvud, sin legendarnog Klinta Istvuda), bivšeg prvaka u jahanju bikova koji pokušava da vrati staru slavu i Sofiju (Brit Robertson), studentkinju koja je upravo dobila posao iz snova u Njujorku. Dok brojne nesuglasice, ali i visoki ideali stavljaju na probu njihovu vezu, dvoje mladih naći će nadahnuće posle slučajnog susreta sa Ajrom (Alan Alda) i njegovim sećanjima.

Lepa unuka Čarlija Čaplina Una, opisuje izbore glavnih ženskih likova: „Obe su na kraju žrtvovale svoje snove zbog muškaraca. Ali to je nešto što je zaista za divljenje, jer su na kraju to učinile zbog ljubavi. I svaka žrtva koja se napravi zbog ljubavi je opravdana. Zato što to nije žrtva, to je izbor“.

Film „Najduže putovanje“ prikazivaće u bioskopima širom Srbije. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: The Longest Ride. Država i godina proizvodnje: SAD, 2014. Žanr: romantična drama. Uloge: Britt Robertson, Scott Eastwood, Alan Alda, Jack Huston. Reditelj: George Tillman Jr.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.