Crno siroče
Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Crno siroče: Klonovi dolaze

Crno siroče: Klonovi dolaze

Počela je treća sezone popularne BBC-jeve serije „Crno siroče“ (Orphan Black).

Samo na pickbox.rs možete da gledate glumačko umeće i moć transformacije mlade kanadske glumice Tatjane Maslani.

Za sada smo prebrojali trinaest klonova, ali sigurni smo da bi Tatjana, koja sa svakim sledećim likom donosi nešto novo i drugačije, mogla da odglumi bar još toliko.

Ako još nemate svog najdražeg klona, nađite ga na Pickbox-u gde vas čekaju dve kompletne sezone „Crnog siročeta“ i početne epizode treće sezone, koje stižu samo 24 sata posle prikazivanja u Engleskoj i Americi.

Ovoga puta predstavljamo najklonove…

Sara Mening
Snalažljiva klošarka Sara upada iz nevolje u nevolju i izgleda da tome nema kraja. Kada sazna da je klon, tek onda počne da živi sto na sat.

Helena
Osim što izgleda kao istočnoevropska Šakira, Helena je poremećeni klon iz Ukrajine kojeg su istrenirali da ubija druge klonove. Iako je opasna i psihotična, volimo je zbog njene naivnosti i nespretnosti.

Kozima Nihaus
Slatka štreberka Kozima, odmah posle Sarine ćerke Kire i brata Feliksa, nešto je najslađe što može da se vidi u ovoj seriji. Osim što je simpatična, Kozima obožava nauku i veoma je pametna.

Alison Hendriks
Uštogljena domaćica i majka dvoje dece iz predgrađa iznenadila nas je svojim temperamentom. Iako vodi miran porodični život, kad upozna Saru, njena svakodnevica postaje prepuna dramatičnih i neurotičnih situacija.

Rejčel Dankan
Rejčel je prava korporativna kučka zakržljalog srca. Jedna od onih koje se smeškaju dok vam zabijaju nož u srce. Ili leđa. Ili u srce i leđa u isto vreme.

Elizabet Čajlds
Policajka Bet završila je pod vozom pre nego što smo stigli da je upoznamo, ali zahvaljujući kradljivici identiteta Sari Mening upoznajemo njenog policijskog partnera Arta i zgodnog dečka Pola koji potencijalno igra dvostruku igru.

Toni Savicki
Toni je sitni kriminalac i transseksualac koji nikada nije čuo za celu frku i paniku s klonovima. Mislio je da mu je Bet Čajlds rođaka, ali onda je saznao istinu i u njegovom životu više ništa nije kao pre. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.