Naslovna » Izlasci » Festivali » Mikser festival 2015: Nastupaju Artan Lili i E-Play
Artan Lili (foto: Roman Perović)
Artan Lili (foto: Roman Perović)

Mikser festival 2015: Nastupaju Artan Lili i E-Play

Sedmi Mikser festival, najveća regionalna smotra kreativnosti i inovacija, održava se četvrti put u kvartu Savamala, od 3. do 7. juna pod sloganom „Neizdrž“.

Pored potvrđenih hiljadu učesnika, najavljujemo nove zvezde popularne letnje manifestacije…

Četvrtog dana festivala, u subotu, 6. juna, na novom, otvorenom, muzičkom stejdžu Mikser festivala u Mostarskoj 5, TBF-u i Darkwood Dub-u pridružuje se beogradski noise pop bend Artan Lili, dok će uz Gobline i Eyesburn, 5. juna, nastupiti i E-Play.

Originali

Artan Lili, bend koji je u godini za nama uneo svežinu na domaću scenu, doneće na binu Mikser Festivala originalni rok i pop noise zvuk. Refrene pesama koji su napisani u ženskom licu pevuši čitav region, a Artan Lili kreira novu muzičku istoriju.

Iza sebe imaju osam pesama koje su sukcesivno objavljivali jednu za drugom, a koje je publika oberučke prihvatila: „Džoni“, „Srce“, „Ispod kože“ , „Ako stanemo tu“, kao i najnovija „Sajko“.

E-Play, miljenici beogradske publike, alternativni je rok sastav osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne- atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni. E-Play trenutno svira u postavi Maja Cvetković, Danilo Nikodinovski i Goran Ljuboja Trut, a na Mikser festivalu 2015 imaće i gostujući vokal – Kiku Jovanović.

Ulaznice

Ulaznice za četvrti dan Mikser Festivala 2015, 6. jun, nabavite na prodajnim mestima GigsTixa po specijalnoj ceni od 800 RSD za prvih 500 karata. Cena za treći dan festivala, 5. jun, biće 800 RSD do 1. maja, kada će se podići na 1.000 RSD. Petodnevni komplet ulaznica je u prodaji po ceni od 2.500 RSD do 10. maja, dok će posle tog datuma cena biti 3.000 RSD. (danubeogradu.rs)

E-Play (foto: Miša Obradović)
E-Play (foto: Miša Obradović)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.