Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox: Nove serije tokom aprila
Pickbox: Crno siroče
Pickbox: Crno siroče

Pickbox: Nove serije tokom aprila

Korisnici internet-televizije Pickbox uživaće tokom aprila jer će odmah posle emitovanja u Americi gledati nove epizode hit serija.

Među njima su i „Državna sekretarka“ s Teom Leoni i Timom Dalyjem i „Crna lista“ s magnetski privlačnim Jamesom Spaderom u ulozi negativca-kriminalca Reda. A to je samo početak liste na kojoj je više od 70 serija i 300 filmova koji su dostupni na Pickbox-u.Promo

Već smo najavili ljubavne zaplete u bolnici i oko nje koji se mogu videti u seriji „Stažisti„. Iako autori serije nisu očekivali, u jeku je deveta sezona koja može da se pogleda na Pickbox-u, pored svih prethodnih epizoda ove uspešne humorističke serije.

Jedna glumica – 13 uloga

Pored već najavljenih serija „Ljubavnice“ i „Jednom davno„, od 19. aprila na Pickbox stiže i prava SF poslastica, treća sezona serije „Crno siroče„. Najnovije epizode samo 24 sata posle premijere stižu u rubriku „Hotbox“.

Dok čekate novu sezonu, nema razloga da ne pogledate prve dve sezone, ili, ako ste ih već gledali, da ne obnovite gradivo, jer klonovi stižu i sve ih je više.

Nismo spojleri, ali nešto se odavno zna: glavna junakinja je jedna od pet-šest klonova (koliko ih otkrije u prvoj sezoni). Veoma pametn kradljivica Sarah saznaje da su joj sestre studentkinja mikrobiologije Cosima, psihopatkinja Helena, majka iz provincije Alison i još nekoliko njih. Sve ih glumi ista mlada, genijalna i zaista uverljiva Tatiana Maslany koja je za ove uloge dobila brojne nominacije i nagrade.

Njena gluma ostavlja bez riječi. Ona maltene pa sama odrađuje celu seriju, a razlike među klonovima su sasvim očigledne – naglasak, karakter i govor tela, čak i bez šminke i kostima.

Tu su i filmovi

U aprilu na Pickbox stiže ekranizacija romana Jacka Londona, dirljiva porodična avantura „Beli očnjak“ s holivudskom zvezdom Ethanom Hawkom u glavnoj ulozi, kada je slavni glumac imao samo 20 godina.

Još je bolja preporuka, takođe film za celu porodicu, „Avanture Haklberija Fina“ s čak mnogo mlađim Hobitom Elijahom Woodom, dok najviše smeha obećava „Ledena staza“ koja je 1993. imala najveću zaradu od svih Disneyjevih igranih filmova. Za najmlađe prava poslastica za praznik – sinhronizovani crtani „Žuta minuta„.

Pickbox: Falični pansion
Pickbox: Falični pansion

Ne propustite BBC-jeve humoristične serije

Korisnici internet-televizije Pickbox već znaju da se izbor serija i filmova neprestano nadopunjuje novim naslovima, a nove epizode hit-serija stižu samo 24 sata posle američke premijere. Neke serije moraju i da odu sa Pickbox-a. Rok za gledanje sledećih serija je 30. april.

Popularni „Inspektor Lynley„, kao i „Inspektor Morse„, koji obožava pivo i klasičnu muziku, svoje slučajeve rešavaće na Pickbox-u do kraja meseca, baš kao i britanski forenzičari u „Nemom svedoku„.

Nikako, ali zaista nikako, ne smete da propustite privlačnog, strogog, ali pravednog i harizmatičnog sudiju Vrhovnog suda u seriji „Sudija John Deed„. On je predan samo jednom cilju: njegove presude moraju biti pravedne po svaku cenu. Šarm Johna Deeda toliko je neodoljiv da je u vreme kada se serija prikazivala na BBC-ju jedna prava sudska porota dobila je upozorenje da ne sme da dopusti da ono što je gledala u popularnoj seriji utiče na proces u kom učestvuje.

Na Pickbox-u su još neko vreme i legendarne ostrvske serije „Da, ministre“ i „Da, premijeru„, uvek savršeni John Cleese u seriji „Falični pansion„. Podsetite se i neurotičnih žena u najboljim godinama, serije „Apsolutno fantastične„. Odlazi i „Crna Guja“ sa nenadmašnim Rowanom Atkinsonom.

Na kraju, pomenućemo i kultnu SF seriju „Crveni patuljak“ – po mnogima najbolju serija koja povezuje putovanja svemirom i humor.

https://youtu.be/hCG8t2PXeUs