Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Prolećni Dečiji sajam od 24. do 26. aprila
Dečiji sajam
Dečiji sajam

Prolećni Dečiji sajam od 24. do 26. aprila

Dečiji sajam, petnaesti po redu, biće organizovan u hali 3 Beogradskog sajma, od 24. do 26. aprila.

Pored velikog broja izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge namenjene mališanima, posetioci sajma moći će da uživaju i u neprekidnom programu na bini i sportskom terenu.

Veliko interesovanje kod dece predstavlja i ogromna igraonica od 150 kvadratnih metara, najnovije popularne igrice, zatim druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova.

Po tradiciji, posetioce pored besplatnog ulaza na Dečiji sajam očekuju i nagradne igre kojima se mališani najviše raduju.

Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će i da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.

Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti i Svibor savez Srbije, a tu će biti i Žandermerija, Saobraćajna policija, Vatrogasna brigada, kojima se mališani i te kako raduju. Sve posetioce, kako decu tako i one malo starije, zaista očekuje odlična prolećna zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti XV Dečiji sajam.

Sugrađanima će se predstavili i sportski savezi, udruženja građana i državne institucije, kao što su Sportski savez Srbije, Teniska organizacija Beograda i drugi.

Radno vreme u hali 3 je od 10.00 do 19.00. (danubeogradu.rs)