Naslovna » BG servis » Radno vreme 1. i 2. maja 2015.
Radno vreme - Ušće SC, Idea

Radno vreme 1. i 2. maja 2015.

Skoro sve prodavnice, pijace, tržni centri, ugostiteljski objekti i drugi prodajni objekti imaće uobičajeno radno vreme 1. i 2. maja.

Šoping centri

Ušće SC, Delta City, Stadion SC, Zira SC, Mercator i drugi šoping centri najavili su da će u petak i subotu raditi uobičajeno, a isto važi i za velike markete u ovim šoping centrima.

I bioskopi rade punom parom! Nove filmove „Eskobar: Izgubljeni raj“, „Osvetnici: Era Altrona“ i „Bezvremenska Adelajn“, kao i filmove od pre dve, tri i više nedelje možete pogledati u nekom od beogradskih bioskopa. „Sveže“ repertoare pogledajte OVDE.

Maksi, Shop&Go i Tempo – skraćeno

Tokom prvomajskog praznika objekti „Delez grupe“ radiće skraćeno, ali samo 1. maja i to do 18.00. Već, u subotu i nedelju Maksi, Shop&Go i Tempo radiće redovno.

Pijace

U petak i subotu, 1. i 2. maja, sve pijace će raditi uobičajeno. Radno vreme zelenih pijaca je od 6.00 do 19.00, a Otvorenog tržnog centra – Novi Beograd od 6.00 do 20.00.

Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac radiće od 6.00 do 19.00, a Tržni centar „Krnjača“ (cvetna pijaca) biće otvorena od 11.00 do 8.00 narednog dana.

Parking servis

JKP „Parking servis“ radiće izmenjeno tokom Praznika rada. Parkiranje se neće naplaćivati na uličnim parkiralištima u zoniranim delovima grada u petak i u subotu, 1. i 2. maja. U istom periodu biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u Starine Novaka 22, Kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51.

Sve javne garaže i posebna parkirališta tokom prazničnih dana biće otvoreni i radiće po ustaljenom načinu naplate parkiranja, dok će „pauk“, kao i uvek, biti na raspolaganju nadležnim organima i radiće po njihovom nalogu. JKP „Parking servis“ će sa radom u redovnom terminu početi u ponedeljak, 4. maja. (Beoinfo / danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.