Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Robi Vilijams prodao već pola Ušća!
Robi Vilijams u Beogradu - fanovi

Robi Vilijams prodao već pola Ušća!

Polovina predviđenog broja ulaznica za spektakl Robija Vilijamsa 17. juna na Ušću, prodata je čak dva meseca pre koncerta!

Po zahtevu menadžmenta najtraženije svetske pop ikone, kapacitet koncerta decenije ograničen je na 30.000 posetilaca.

Najbrži fanovi osigurali su sve ulaznice po poklon ceni u prva tri dana prodaje, a Gold Fan Pit je rasprodat posle svega dva dana!

I druga zona Fan Pita je rasprodata ove nedelje, ali je menadžement popularnog pevača odobrio dodatna mesta za fanove koji nisu stigli na vreme da dođu do ovih ulaznica. U prodaji se od danas nalazi i poslednjih 500 ulaznica za Gold Fan Pit po ceni od 8.990 dinara, kao i finalnih 1.000 ulaznica za Fan Pit po ceni od 6.990 dinara.

Ostale cene ulaznica ostale su nepromenjene i dalje su ubedljivo najniže na celoj turneji „Let Me Entertain You“ koja je ove godine u centru svetske muzičke javnosti.

Ulaznice za spektakl decenije na Ušću, podeljene su po zonama kao što su Parter A po ceni od 4.990, odnosno Parter B po redovnoj ceni od 3.990 dinara. Fan pit trenutno košta 6.990 dinara, dok najverniji fanovi imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Vilijams, po trenutnoj ceni od 8.990 dinara!

Ulaznice za tribine prodaju se po ceni od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za 6 do 12 osoba.

Robi u Beogradu 2015:

Očekuje se veliki broj turista u Beogradu koji dolaze na Ušće iz svih delova regiona u kojem je prodato više od 3.000 ulaznica, od čega najviše u Rumuniji, Mađarskoj i svim delovima bivše Jugoslavije. Činjenica da je u prilično udaljenoj Španiji prodato već stotinak ulaznica, a da je Robi već imao dva koncerta u Madridu i Barseloni pre nepunih mesec dana, najbolje svedoči koliko turneja opravdava naziv „Let Me Entertain You“.

Ulaznice za beogradski koncert Robija Vilijamsa, fanovi kupuju, putem Interneta i u Grčkoj, Francuskoj, Nemačkoj, Austriji i Velikoj Britaniji, ali i putem kreditnih kartica iz veoma egzotičnih država, kao što je Belize!

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.