Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 59. Sajam tehnike od 11. do 15. maja
Sajam tehnike i tehničkih dostignuća

59. Sajam tehnike od 11. do 15. maja

Na Beogradskom sajmu od 11. do 15. majam biće održan 59. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća.

Sajam tehnike, koji se ove godine održava pod sloganom „Korak u budućnost“, najstariji je, najveći i najreprezentativniji sajam tog profila u ovom delu Evrope.

Više od 500 domaćih i stranih, direktnih i indirektnih izlagača i drugih učesnika iz dvadesetak zemalja predstaviće savremene tehnologije i inovativne proizvode i projekte iz oblasti elektroenergetike, elektronike, automatizacije, robotike, telekomunikacija, procesne tehnike, logistike, materijala, energetske efikasnosti, alternativnih i obnovljivih izvora enerije, ICT-a, korporativnog softvera i dr.

Pored izlagačkog, obezbeđen je i izuzetno bogat stručni prateći program.

Poseban pečat ovogodišnjem Sajmu tehnike daće i međudržavna poslovna konferencija posvećena unapređenju ekonomske saradnje Srbije i Italije u domenu razvoja i primene novih proizvodnih tehnologija, posebno mehatronike, robotike i industrijske automatizacije.

Težište će biti na održivoj „fabrici za budućnost“, a uz učešće najrelevantnijih organizacija i asocijacija dveju zemalja u ovom sektoru.

Cena ulaznice je 300 RSD, a parking po satu košta 100 RSD. Cena ulaznice za đake i studente je 100 RSD, a grupna ulaznica (više od 20 posetilaca, po osobi) košta 200 RSD.

Sajam tehnike biće otvoren svakog dana od 11. do 15. maja od 10.00 do 18.00. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.