Naslovna » Izlasci » Festivali » Belgrade Beer Fest 2015: Riblja čorba na otvaranju
Belgrade Beer Fest: Riblja čorba

Belgrade Beer Fest 2015: Riblja čorba na otvaranju

Ovogodišnji XIII Belgrade Beer Fest biće održan od 19. do 23. avgusta na Ušću, a svih pet dana ulaz će biti besplatan.

Najveći pivski i muzički festival u Istočnoj Evropi i ovog avgusta spreman je da prihvati više od pola miliona posetilaca i pruži vrhunsku zabavu i uživanje u muzici i najraznovrsnijoj ponudi piva u zemlji.

Kao jedan od najprepoznatljivijih festivala iz naše zemlje, Belgrade Beer Fest je publici uvek nudio aktuelne pivske brendove i prestižne muzičke izvođače, pa je tako u prethodnih dvanaest godina ugostio više od 6,7 miliona posetilaca iz celog sveta, koji su bili u prilici da uživaju u oko 200 inostranih i domaćih piva i oko 500 domaćih i stranih bendova.Za dž

Na spektakularnom otvaranju ovogodišnjeg festivala nastupiće jedan od najvećih srpskih rok bendova – Riblja čorba. Koncerti ovog benda su uvek vrhunsko iskustvo za publiku, što dokazuje i činjenica da je jedan od njihovih nastupa svojevremeno proglašen za najbolji na ovom festivalu.

Frontmen Bora Đorđević je isticao da su „koncerti ovog tipa uvek sjajna mesta za druženje i svirku, jer je na Beer Festu dobra atmosfera i ljudi dolaze da uživaju“.

Kao uvod u ovogodišnju manifestaciju, tokom celog leta do početka festivala, očekuje se niz događaja koje će zajedno sa partnerima organizovati producent festivala Beogradska kulturna mreža, gde će posetioci moći da se bolje upoznaju sa sadržajima ovogodišnjeg festivala, brojnim pivskim novitetima, kao i sa prednostima i značajem reciklaže. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.