Naslovna » BG servis » BG praksa 2015 od 1. jula do 30. oktobra
BG praksa 2015

BG praksa 2015 od 1. jula do 30. oktobra

Univerzitet u Beogradu i Gradska uprava Beograda pozivaju studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetska radna praksa – BG praksa 2015.

Program BG praksa realizuje Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu od 2010. godine.

Ovim je omogućeno studentima da po jedinstvenom modelu obavljaju stručnu praksu u javnim i javnim komunalnim preduzećima, organizacionim jedinicama Gradske uprave, ustanovama kulture i gradskim opštinama i steknu praktična znanja, veštine i relevantno radno iskustvo tokom studija i na taj način unaprede svoje akademsko obrazovanje.

U proteklih pet godina realizacije više od 1.200 studenata sa 24 fakulteta Univerziteta u Beogradu steklo je prvo radno iskustvo u institucijama čiji je osnivač grad.

Prijavljivanje

Integralni tekst konkursa (sa detaljima o lokacijama i pozicijama za praksu, opisom posla i uslovima za svaku poziciju, kao i potrebnim dokumentima) i Vodič kroz konkurs dostupni su na sajtu Centra za razvoj karijere koji će, kao i u ranijim ciklusima prakse administrirati ceo proces prijavljivanja i za organizacije – učesnice programa izvršiti predselekciju kandidata obuku mentora.

Studentima, kojima Centar za razvoj karijere tokom cele godine pomaže da ostvare svoja prva radna iskustva, usavrše svoje veštine i steknu potrebna znanja koja će im pomoći prilikom budućeg zapošljavanja, stoji na raspolaganju za pitanja i potrebnu podršku prilikom procesa prijave za ovaj konkurs. Info: 011/3207-419 i centar@razvojkarijere.bg.ac.rs.

Program BG praksa 2015 realizovaće se kao četvoromesečna praksa uz mentorsku podršku. Planirano je da se praksa realizuje od 1. jula do 30. oktobra.

Svim studentima – polaznicima programa tokom trajanja prakse biće obezbeđena naknada za topli obrok i prevoz.

Prijavljivanje se obavlja isključivo elektronskim putem popunjavanjem formulara na sajtu Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu www.razvojkarijere.bg.ac.rs. Rok za prijavu je do ponoći 27. maja. (Beoinfo)