Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Fashion Provocation Belgrade 1.0, 26. maja
Fashion Provocation Belgrade 1.0

Fashion Provocation Belgrade 1.0, 26. maja

Na brodu Compass River City Hotel, 26. maja od 18.00, biće organizovan Fashion Provocation Belgrade 1.0.

U okviru ove modne manifestacije predstaviće se u takmičarskom delu mladi modni dizajneri sa Balkana. Oni će prikazati po pet svojih kreacija.

Žiri će izabrati tri najbolja mlada modna dizajnera, koji kao nagradu dobijaju besplatno učešće u revijalnom delu na narednoj Fashion Provocation manifestaciji.

Počasni gost u revijalnom delu, deo svoje kolekcije Ar Branda, predstaviće svetski poznata Amela Radan, direktorka Sarajevo Fashion Week-a i glavna urednica lifestyle magazina „Fashion“, po mnogima jedna od najrelevantnijih osoba u BiH modnom svetu i šire.

Fashion Provocation Beograd 1.0 ulepšaće i Diaz Kova, vlasnik brenda unikatnih torbi DK, koji će se predstaviti sa svojim radovima zajedno sa našim mladim i uspesnim dizajnerom Nikolom Stanojkovićem.

Jedan od modela će biti i iznenađenje za našu publiku – svetski poznata i uspešna Mala princeza. Radi se o prelepoj mladoj manekenki Deniz Nadžaković. Ona će nositi jednu od Stanojkovićevih haljina.

U revijalnom delu će se predstaviti i tri pobednika Fashion Week Serbia iz Niša sa svojim kreacijima, a to su Aleksandar Dado Jovanović, Marija Stanković i Marina Mićanović, kao i učenici Tehničke škola za dizajn kože iz Beograda.

Revija ima humanitarni karakter. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.