Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kombank arena: Anastacia, 1. jula
Anastacia (foto: Ralf Strathmann)
Anastacia (foto: Ralf Strathmann)

Kombank arena: Anastacia, 1. jula

Pevačica moćnog i prepoznatljivog glasa, Anastacia, nastupiće u Kombank Areni, 1. jula.

Anastacia je prva bela pevačica koju su nazvali „bela žena sa crnačkim glasom“.

Ulaznice u prodaji po najpovoljnijim cenama u Evropi: 2.550, 2.900 i 3.300 RSD i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i blagajnama: Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

Superstar!

Postoje pevači širom sveta dostojni slušanja, prijatnih pesama i nezaboravnog zvuka.

Postoji vrlo malo pevača čiji jedinstveni ton možete odmah bez sumnje prepoznati. Taj očaravajući, duševni, veliki glas garantuje status superstara. Anastacia (Anastasija) je upravo to. Superstar.

„I’m Outta Love“, „Paid My Dues“, „Left Outside Alone“, „Sick and Tired“ i dalje su među najtraženijim pesmama mnogih radio stanica i sa pravom se može reći da se već nalaze u hitovima svih vremena.

Anastacia (foto: Ralf Strathmann)
Anastacia (foto: Ralf Strathmann)

Do sada je prodala više od 85 miliona primeraka albuma širom sveta. Smatra se za jednu od poslednjih ikona svetske muzičke scene i uzor ženama širom sveta jer je javno govorila o ličnoj borbi sa ozbiljnom bolešću koja joj je usporila karijeru.

Pre šest godina dobila je prestižno priznanje „World Artist Award“ od udruženja „Women’s World Awards“ kao uticajni izvođač a u znak priznanja njenog decenijskog humanitarnog truda na polju podizanja svesti o raku dojke, Anastacia je postala druga žena ikada koja je nagrađena „Humanitarian Award“ na dodeli nagrada „Men of the World“ GQ magazine 2013. godine.

– Ponekad se zapitam da li je moja svrha na zemlji da budem uzor. Gledajte na moje izazove kao na poklon i na moj glas kao na sredstvo – izjavila je pevačica.

Prvi album „Not That Kind“ (objavljen 2000. godine) imao je ogroman komercijalni uspeh a glavna pesma „I’m Outta Love“ bila je najslušanija pesma te godine.

Naredne godine osvojila je priznanje za svetski najprodavaniju novu pop pevačicu „World’s Best-Selling New Female Pop Artist.“ Stazom uspeha je nastavila sa albumom „Freak of Nature“ sa koga se izdvojio hit „Paid My Dues“.

Povratak

Posle uspešnog izlečenja od tumora, vratila se na scenu 2004. godine sa albumom „Anastacia“ koji je postao najprodavaniji album u velikom broju zemalja i drugi najprodavaniji album u Evropi. Pesma „Left Outside Alone“ zadržala se na prvoj poziciji Bilboard liste čak 15 nedelja.

Multiplatinumsku kompilaciju „Pieces of a Dream“ objavila je 2005. godine a zatim, 2008. četvrti studijski album „Heavy Rotation“ koji se našao među deset najboljih u toj godini po Bilbordovom glasanju.

Četiri godine kasnije, 2012. objavila je album „It’s a Man’s World“ sa obradama pesama muških rock izvođača. Prošle godine vratila se na scenu sa šestim studijskim albumom „Resurrection“.

O poslednjem albumu „Resurrection“ kritičari komentarišu da je moćan, emotivan i zarazan a Anastacijin glas nikada više prisutan, zrači podjednako snagom, ranjivošću i mudrošću.

Vukašin i bend – predgrupa

Publiku će do početka nastupa zvezde večeri zagrevati Vukašin Brajić sa svojim bendom.

Široj javnosti Vukašin Brajić je postao poznat 2008. godine, učešćem u regionalnom talent show-u „Operacija Trijumf“, gde je osvojio drugo mesto u finalu.

Sa još trojicom učesnika 2009. godine oformio je OT Bend koji je debitovao na „Beoviziji“, a iste godine je sa ostalim učesnicima „Operacije Trijumf“ imao više od 50 koncerata, od kojih je jedan i kao predgrupa na koncertu Jamesa Blunta u Beogradu.

Od „Operacije Trijumf“ do Evrovizije, karijera Vukašina Brajića ide uzlaznom putanjom, što potvrđuje činjenica da je do danas imao više od 400 javnih nastupa i veliki uspeh aktulenog singla „Na usnama“. (danubeogradu.rs)