Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Ljetno kino na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe
Ljetno kino

Ljetno kino na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe

Na Letnjoj sceni kluba Bitefartcafe, 25. juna od 22.00, nastupiće Ljetno kino.

U čast Vlade Divljana Ljetno kino nastavlja da greje srca publike i unosi radost u njihove živote.

Višegodišnja saradnja ovog benda sa Divljanom ostala je zabeležena na EP-u „4 godišnja doba“ na kome su se našli singlovi „Najlepša“, „Vodim te na more“, „Samo jednu ljubav imam“ i „Iza osmeha“, kao i na koncertnom albumu „Live@Tvornica kulture“.

Zahvaljujući neobičnoj postavci sa akustičnim gitarama, ukuleleom, klarinetom, bubnjem koji tera na ples i predivnim višeglasnim pevanjem, poreklom sa jadranskog ostrva Brač, Ljetno kino je unikatan bend na ovim prostorima i pravi simbol radosti i lakoće života koje donosi leto.

Bend je okupio Max Juričić (ex Film, Azra, Le Cinema, Vještice, Šo!mazgoon…) u leto 2009. na Braču i od tada nastupaju na urnebesnim zabavama na jadranskim ostrvima, u klubovima, na otvaranju filmskog festivala u Kanu, na velikim muzičkim festivalima kao što su Inmusic i Exit ali i svuda gde je potreban bend koji će se potruditi da zabavi i raspleše ekipu.

Ako vas u muzici pokreće lepršavost i mediteranski duh, ako volite bendove koji isijavaju pozitivnom energijom, onda ćete jedva dočekati koncert ovog benda na Kalemegdanu.

Ulaznice

Karte mogu da se kupe u Novom klubu Bitefartcafe (Mitropolita Petra 8), do otvaranja letnje scene, kao i putem prodajnih mreža Eventim, DDtickets, Gigstix.com i Ticketline. Cene karata prvog kontigenta su 500 RSD (donji deo kluba,dalji od bine) i 700 RSD (gornji deo kluba, bliži bini). (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.