Naslovna » Izlasci » Muzika » Miksalište: Savamalsko kulturno leto u Mostarskoj 5
Miksalište: Kanda Kodža i Nebojša
Miksalište: Kanda Kodža i Nebojša

Miksalište: Savamalsko kulturno leto u Mostarskoj 5

Miksalište na otvorenom u Mostarskoj 5​ u Savamali​ oživelo je u januaru ove godine.

Kao jedan od retkih prestoničkih prostora na otvorenom u kojem su tokom zime mogli aktivno da se provedu dani u rekreaciji, zabavi i danonoćnom druženju. Pošto je Beograđanima vratilo veru u zimska čuda i čarolije, i na Miksalište je stiglo proleće!

Prostor u Mostarskoj ulici je procvetao i proširen je za potrebe svih onih koji žele da posete Mikser festival, čiji će se glavni muzički program odigrati upravo na Miksalištu od 3. do 7. juna pod nazivom #Neizdrž.

Pošto srcem Savamale protutnje Partibrejkers, Darkwood Dub, Artan Lili, TBF, Straight Mickey and the Boyz, Ana Popović, Eyesburn, Goblini, Viva Vox i desetine hiljada njihovih poštova​laca, Miksalište će nastaviti da živi burnim prestoničkim životom. I tokom letnje sezone biće centar Savamalskog kulturnog leta – inkubator pozitivne energije, najboljih koncerata, ​najatraktivnijih žurki ​i najkvalitetnijih kulturnih sadržaja​.

Koncerti, zabave, mjuzikli…

Od sredine juna do kraja septembra, koliko je predviđeno da traje Savamalsko kulturno leto, Miksalište će ugostiti najveće regionalne i domaće bendove: Goran Bare i Majke​ (25. jun), Kanda Kodža i Nebojša (11. jun)​, Obojeni program, Vlatko Stefanovski Trio, samo su neki od bendova čiji nas nastupi u letnjoj sezoni​ očekuju na Miksalištu.

Beograđanima omiljeni Kišobran party i Belgrade Banging spektakl tokom leta će se preseliti u Mostarsku ulicu,​ zahvajujući ostvarenoj saradnji sa CEBEF-om, Miksalište će biti pretvoreno i u najraskošnije pozorište na otvorenom.

Prvi u nizu mjuzikala koji će se odomaćiti u Mostarskoj ulici biće „Braća (B)luzeri“, klasik koji će svoju premijeru imati 29. juna.

Žitelji prestonice i svi gosti Beograda tokom dana će biti u prilici da se opuste, osveže i sklone od gradske vreve upravo u Miksalište – letnju oazu u samom centru grada. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.